Home > Zalen

Zalen

Met het Huis van Eemnes krijgen Eemnessers straks een plek om samen te komen in de nieuwe en duurzame gemeenschapsvoorziening voor educatie, informatie, sport, cultuur, recreatie, welzijn en participatie. Het Huis van Eemnes biedt een gezellige ontmoetingsruimte, bibliotheek, sportzalen, multifunctionele theaterzaal en multifunctionele (vergader)zalen met of zonder faciliteiten en horeca.  

Multifunctionele (vergader)zalen
Naast de multifunctionele theaterzaal komen er ook zes multifunctionele (vergader)zalen met verschillende afmetingen. Een aantal grotere zalen zijn te splitsen in kleinere zalen zodat er nog meer zalen beschikbaar zijn. De zalen zijn allemaal voorzien van moderne presentatiemiddelen en bieden voor verenigingen, burgerinitiatieven, zakelijke bijeenkomsten, etc. veel mogelijkheden. 

MF zaal 1
Deze ruimte is te vinden op de begane grond in de hoek van de bibliotheek. De ruimte is ca. 80 m2 groot en op te splitsen in twee gelijke delen van ca. 40 m2. Deze ruimte leent zich bij uitstek voor bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, cursussen en trainingen. In de ruimte is een beamer, presentatiescherm en geluidsinstallatie aanwezig.

 Beelden zijn een sfeerimpressie

MF zaal 2
Deze ruimte is te vinden op de verdieping naast de vide. De ruimte is ca. 70 m2 groot en te combineren met MF zaal 3 tot ca. 140 m2. Ook deze ruimte leent zich bij uitstek voor bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, cursussen en trainingen. In de ruimte is een beamer, presentatiescherm en geluidsinstallatie aanwezig.

MF zaal 3
Deze ruimte is te vinden op de verdieping naast de vide. De ruimte is ca. 70 m2 groot en te combineren met MF zaal 2 tot ca. 140 m2. Ook deze ruimte leent zich bij uitstek voor bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, cursussen en trainingen. In de ruimte is een beamer, presentatiescherm en geluidsinstallatie aanwezig.

 Beelden zijn een sfeerimpressie

MF zaal 4
Deze ruimte ligt iets meer afgezonderd in het Huis van Eemnes. De ruimte is ca. 70 m2 groot en op te splitsen in twee zalen van ca. 35 m2. De ruimte heeft een sportief karakter. Er ligt een verende sportvloer in de zaal en er is een vaste spiegelwand. Dit maakt deze ruimte geschikt voor sport/danslessen en is door de vloerverwarming tevens geschikt voor yogalessen. Ondanks het sportieve karakter is deze ruimte ook geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, cursussen en trainingen. In de ruimte is een beamer, presentatiescherm en geluidsinstallatie aanwezig.

 Beelden zijn een sfeerimpressie

Atelier
In het Huis van Eemnes komt een prachtig atelier voor de creatieve inwoners van Eemnes. De ruimte heeft veel daglichttoetreding en is ca. 70 m2 groot. Aan de zaal zit een berging waar de tijdelijke opslag van kunstwerken mogelijk is en tevens staat hier een keramiekoven.

Kleed/vergaderruimte
Naast de theaterzaal ligt de kleedruimte voor de artiesten. Omdat deze niet altijd gebruikt zal worden als kleedruimte is deze ruimte zo ingericht dat deze ook prima voldoet als kleinere vergaderruimte. de ruimte, ca. 30 m2, is tevens op te splitsen in twee kleinere ruimtes en hierdoor geschikt voor bijvoorbeeld 1 op 1 gesprekken, meetings in klein comite of muzieklessen. Deze ruimte beschikt over een 65 inch scherm voor presentaties.

Interesse in het gebruik van deze ruimtes of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@huisvaneemnes.nl

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden nieuwsbrief
© 2019 Huis van Eemnes