Altijd ruimte voor jouw bijeenkomst

 

We hebben elf multifunctionele ruimtes. Van vergaderruimtes en een ruimte voor een-op-eengesprekken tot sportzalen, een theater en een atelier. Allen voorzien van moderne AV-technologie. Dankzij goed afsluitende schuifwanden zijn ruimtes apart of geschakeld te gebruiken.

Kom je de ruimtes bekijken?

  • Moderne technische faciliteiten
  • Uitstekende wifi
 
  • Klimaatcontrole in alle ruimtes
  • Combineren met online vergaderen mogelijk
1.500
2.100 m2
Sportzalen
Sportzalen
We hebben een spiksplinternieuwe sportzaal van maar liefst 2.100 m2 die we dankzij scheidingswanden kunnen opdelen in twee of drie sportzalen. De zalen zijn voorzien van alle benodigdheden en NOC*NSF-gecertificeerd. Ook per uur te huur.
Bekijk de zalen
Vergaderruimtes
Vergaderruimtes
Drie lichte, ruim opgezette vergaderruimtes, die door stevige schuifwanden opgedeeld of vergroot kunnen worden. Door de hoge plafonds en de rustige kleuren voel je je snel op je gemak.
Bekijk de ruimtes
230
300 m2
Theater
Theater
Een grote vergadering, een plenaire ruimte voor je zakelijke bijeenkomst, een jubileum, een presentatie, een grote borrel, een podium voor je eindejaarsmusical, muziekoptreden of toneelschool. Daarvoor is ons theater perfect.
Bekijk de ruimte
68
66 m2
Workshopruimte
Workshopruimte
Ruimte nodig voor een creatieve workshop, schilder- of beeldhouwcursus? Huur onze ruime en lichte Polderzaal, die helemaal is ingericht als atelier. Met een wastrog, keramiekoven, een berging en schildersezels heb je alles bij de hand om je cursisten te begeleiden.
Bekijk de ruimte
64
56 m2
Yoga- en dansruimte
Yoga- en dansruimte
Voor beoefening van bijvoorbeeld danssporten hebben we een speciale ruimte met een grote, vaste spiegelwand, balletbar en geluidsinstallatie. De ruimte heeft vloerverwarming, waardoor hij ook zeer geschikt is voor onder meer yogalessen.
Bekijk de ruimte
15
20 m2
Gespreksruimte
Gespreksruimte
Op zoek naar een ruimte voor coachgesprekken, sollicitatiegesprekken, muzieklessen of een tijdelijke kantoorruimte? In onze ruimte 't Sluisje heb je alle rust om een-op-eengesprekken te voeren.
Bekijk de ruimte
Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes