Home > Bibliotheek

Bibliotheek

In het Huis van Eemnes is ook de bibliotheek te vinden. De boeken zijn te vinden door het hele pand en je kunt overal plaats nemen om een goed boek te lezen of even heerlijk door een tijdschrift te bladeren.

Ook zijn er in de bibliotheek diverse activiteiten voor de inwoners van Eemnes te doen.
Hierbij en kleine greep uit de activiteiten die er te doen zijn:

Taalcafé
De werkgroep Goede buren Eemnes organiseert (bijna) iedere vrijdag van 10.00 - 11.30 uur.
Het Taalcafé Eemnes in samenwerking met de bibliotheek. Voor iedereen die Nederlands wil leren of anderen wil helpen onze taal machtig te worden. De opzet is om nieuwe Eemnessers de gelegenheid te geven om op ontspannen manier de Nederlandse taal te oefenen. Taal leer je niet uit een cursusboek, taal leer je door mensen te ontmoeten die de taal spreken, door samen de krant te lezen, door voor te lezen aan elkaar, door verhalen te vertellen.

Deelname is gratis.

Thema ochtend (2-wekelijks)
De bibliotheek is de plek om meer te horen over een interessant onderwerp, elkaar te ontmoeten, iets op te steken of ondersteund te worden bij digitale vragen. Daarom organiseert de bibliotheek, samen met
vrijwillige ambassadeurs, twee keer per maand op donderdag een themaochtend. Kom naar deze ochtenden, ervaar de gezelligheid en vergroot uw kennis en vaardigheden. De inhoud van het programma kun je zien op de website van de bibliotheek.

Deelname is gratis.

Bekijk Bibliotheek Gooi en meer

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes