Home > Bibliotheek

Bibliotheek

In het Huis van Eemnes is ook de bibliotheek te vinden. De boeken zijn te vinden door het hele pand en je kunt overal plaats nemen om een goed boek te lezen of even heerlijk door een tijdschrift te bladeren.

Ook zijn er in de bibliotheek diverse activiteiten voor de jongste inwoners van Eemnes te doen.
Hierbij en kleine greep uit de activiteiten die er voor de jeugd te doen zijn.

CoderDojo
Bij een CoderDojo leren kinderen van 7 t/m 17 jaar programmeren. Bijvoorbeeld websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken, games maken en meer. CoderDojo maakt leren programmeren een leuke en sociale ervaring in de bibliotheek. CoderDojo is er voor iedereen. Als je nog nooit geprogrammeerd hebt of je bent al veel verder, je kunt bij ons terecht om van en met elkaar te leren. de CoderDojo is van 14.00 - 16.00 uur.

Deelname is gratis.

Data:
22 februari, 21 maart & 18 april.

Bieblab 
Elke woensdagmiddag vanaf 19 februari van 14.00- 17.00 uur (inloop), kun je in het Bieblab van de bibliotheek komen experimenteren met de toekomst. De nieuwste (digitale) technologieën ontdekken. Er zijn veel leuke dingen zoals robotjes, Virtual Reality, een 3D printer, laptops om te programmeren en nog veel meer! Tijdens de openingstijden kun je binnenlopen en dingen gratis uitproberen. We organiseren ook regelmatig workshops op zaterdagen.

Deelname is gratis.

Data: 
19 & 26 februari.
4, 11, 18 & 25 maart.
1, 8, 15, 22 & 29 april.
6, 13, 20 & 27 mei.
3, 10, 17 & 24 juni.

Tevens zijn er diverse kindervoorstelling en film middagen. 
Deze activiteiten zullen we promoten op de home page van Huis van Eemnes onder kopje "nieuws", maar deze activiteiten kunt u ook terugvinden op de website van de bibiliotheek.

Bekijk Bibliotheek Gooi en Meer

Heb jij suggesties of ideeën voor het Huis van Eemnes? Laat het ons weten!
Contact opnemen
© 2019 Huis van Eemnes