Home > Bibliotheek

Bibliotheek Gooi+ een leven lang leren

 

Verspreid door het Huis van Eemnes staan honderden boeken. Kom langs om een fijn boek te lenen, een krantje te lezen, hulp te krijgen, de taal te leren of geïnspireerd te raken door een van de vele activiteiten. Bibliotheek Gooi+ is er voor iedereen die een leven lang wil leren. 

Naar Bibliotheek Gooi+

Lezen... en heel veel meer!

Het aanbod van de bibliotheek is heel divers. Lees hieronder meer.

Boeken lenen
Boeken lenen
Biografieën, romans, kookboeken, reisboeken, kinderboeken, spirituele boeken... Met een abonnement op de bibliotheek staat het allemaal tot je beschikking. Als fysiek boek, luisterboek of e-book.
Word lid
Flexwerkplekken
Flexwerkplekken
Rustig werken, lezen of studeren. Loop bij ons binnen en zoek een mooi plekje. We hebben verschillende flexwerkplekken met goede wifi en lekkere stoelen. Geniet tussendoor van onze lekkernijen van de Brasserie.
Vragen?
Activiteiten
Activiteiten
Themaochtenden, innovatieve workshops, digivaardigheidscursussen, exposities, voorlezen voor kleintjes, rondleidingen, filmvertoningen. Wekelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de bibliotheek.
Naar activiteiten
Het Serviceplein
Het Serviceplein
Het Serviceplein is het platform van verschillende lokale maatschappelijke instanties, die er zijn om je te helpen. De plek waar iedereen welkom is en waar je terecht kunt met de meest uiteenlopende vragen. Wekelijks zijn er verschillende spreekuren.
Meer informatie
Onderwijsprogramma's
Onderwijsprogramma's
Vanuit de bibliotheek bieden we verschillende programma's aan voor de kinderopvang en het primair en voortgezet onderwijs. In het Huis van Eemnes kunnen middelbare scholieren ook terecht voor huiswerkbegeleiding.
Meer informatie
Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk
We zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers, ook voor in de bibliotheek. Als gastvrouw- of heer bij het uitlenen, om voor te lezen aan kinderen en ouderen of als begeleider bij een van de vele activiteiten. Wil jij hierin een rol vervullen?
Naar vacatures
Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes