Home > Locatieverhuur

Een locatie voor jouw vereniging, bijeenkomst en feest

 

Zoek je een thuisbasis voor jouw club of vereniging in Eemnes? Een plek in het Gooi om een vergadering of bijeenkomst te organiseren? Of een locatie waar je alle mogelijkheden hebt voor een personeelsuitje? Wij hebben elf multifunctionele ruimtes, van een theater en een gigantische sportzaal tot vergaderruimtes en een creatieve workshopruimte. Al onze ruimtes zijn voorzien van moderne (AV-)faciliteiten. 

Kom langs of vraag een offerte aan

 
  • 11 verschillende ruimtes, tot 2.000 personen
  • Moderne technische faciliteiten
  • Uitstekende wifi
  • Goede en lekkere catering
  • Centrale ligging
 
  • Goede bereikbaarheid
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Duurzaam pand
  • Maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering
Vergaderingen & bijeenkomsten
Vergaderingen & bijeenkomsten
Organiseer een vergadering of bijeenkomst in een van onze multifunctionele ruimtes. Al onze ruimtes beschikken over moderne audiovisuele technologie en we zorgen voor heerlijke catering.
Lees verder
Thuisbasis voor verenigingen
Thuisbasis voor verenigingen
Je wekelijkse sportavond, maandelijkse koorrepetitie of jaarlijkse ledenvergadering. Het Huis van Eemnes is er voor Eemnessers en dus ook voor alle verenigingen. We zijn graag jullie 'clubhuis'.
Lees verder
Feesten & recepties
Feesten & recepties
Een verjaardagsfeest, jubileum, afstudeerfeest, nieuwjaarsborrel of afscheidsfeest. In ons theater met bar creëer je je eigen, gezellige feestlocatie. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes!
Lees verder
Ruimte voor sport
Ruimte voor sport
Een avondje sporten met vrienden, een toernooi of sportdag organiseren of een sportieve activiteit met je personeel? In (een deel van) onze sportzaal zijn er veel mogelijkheden.
Lees verder
Je eigen theater
Je eigen theater
Een theateravond, lezing, algemene ledenvergadering of jaarafsluiting organiseren? In ons theater met uitschuifbare tribune, bar en hoge kwaliteit AV-voorzieningen kun je alle kanten uit.
Lees verder
Kinderfeestjes
Kinderfeestjes
Je kind bijna jarig? Geef hem of haar een onvergetelijk kinderfeestje bij ons. Een sportieve of creatieve activiteit met lekker eten en drinken? Wij organiseren het van het begin tot het einde.
Neem contact op
Multifunctionele ruimtes
Multifunctionele ruimtes
Een sportzaal van ruim 2.000 m2 op te delen in drie zalen, een theater met uitvouwbare tribune, vergaderruimtes en een atelier. Ben je op zoek naar een ruimte? We bespreken graag met je welke ruimte aansluit bij je bijeenkomst.
Lees verder
Lekkere catering
Lekkere catering
Lokaal, ambachtelijk en verrassend. Goede catering maakt je bijeenkomst helemaal af. We hebben passende arrangementen samengesteld voor bij je bijeenkomst, zodat je je gasten in de watten kunt leggen. Bekijk ons kwalitatieve cateringaanbod.
Lees verder
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Wil jij weten of onze locatie past bij jouw bijeenkomst? Het liefst laten we je onze veelzijdige locatie met eigen ogen zien of bespreken we telefonisch met je de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust en vraag maar raak.
Bel of mail ons
Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes