Home > Locatieverhuur > Voor sporten

Leef je uit in onze sportruimtes met uitgebreide faciliteiten

 

Wanneer je via de hoofdingang naar binnengaat zie je niet direct de enorme sportzalen die ons pand herbergt. Vele verenigingen uit Eemnes en omgeving maken gebruik van onze faciliteiten. Zoek je met je vereniging, team of vrienden een ruimte om te sporten of een grote sportactiviteit te organiseren? Je bent van harte welkom! Op maandelijkse of wekelijkse basis, maar ook gewoon voor een uurtje. In een van onze sportzalen of in onze speciale yoga- en dansruimte.

Neem contact op

  • Met NOC*NSF-certificering
  • Sportzaal van 2.100 m2, te verdelen in drie zalen
  • Rolstoelvriendelijk
  • Met kleedkamers en douches
 
  • Bewegingsruimte met spiegelwand en vloerverwarming
  • Speciale tarieven voor verenigingen
  • Huren per uur

Bekijk onze ruimtes

1.500
2.100 m2
Sportzalen
Sportzalen
We hebben een spiksplinternieuwe sportzaal van maar liefst 2.100 m2 die we dankzij scheidingswanden kunnen opdelen in twee of drie sportzalen. De zalen zijn voorzien van alle benodigdheden en NOC*NSF-gecertificeerd. Ook per uur te huur.
Meer over de zalen
64
56 m2
Yoga- en dansruimte
Yoga- en dansruimte
Voor beoefening van bijvoorbeeld danssporten hebben we een speciale ruimte met een grote, vaste spiegelwand, balletbar en geluidsinstallatie. De ruimte heeft vloerverwarming, waardoor hij ook zeer geschikt is voor onder meer yogalessen.
Meer over deze ruimte
De derde helft
De derde helft
Minstens zo belangrijk is het sociale moment ná je sportactiviteit. En dat gaat vaak gepaard met een drankje en een (gezond) hapje. In onze Brasserie of Bijdebar kom je op krachten met heerlijke snacks, stevige broodjes en een fris getapt biertje.
Meer over de bar

Hulp nodig bij de organisatie van je sportactiviteit?

Wij werken nauw samen met de beweegcoaches van Sportief en Gezond. Zij maken zich hard voor het verbeteren van de vitaliteit van inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren. Hulp nodig? Wij koppelen je graag aan hen voor advies of assistentie.

Meer over Sportief en Gezond

 

Wil je meer weten of een ruimte huren?

We hebben prachtige sportfaciliteiten om jouw activiteit tot een succes te maken. Wil je meer informatie, een rondleiding of gewoon direct een van onze zalen huren? Bel of mail ons gerust. Je bent van harte welkom.

Neem contact op

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2023 Huis van Eemnes