Home > Brasserie & bar

Eten, drinken en een gezellig praatje

 

Onze Brasserie is het kloppende hart van ons huis. Lekkere zitjes, een gezellige leestafel, tafeltjes verspreid door de hele ruimte en een groot terras met speeltuin. Alle ingrediënten om samen of alleen te kunnen genieten. Kies voor een lunch, een gezonde maaltijd of gewoon een goede kop koffie met een boek van de bibliotheek. 's Avonds nog zin in wat levendigheid? Schuif dan aan Bijdebar. 

Pinsa pizza's 

Een dunne, luchtige en knapperige bodem, traditionele tomatensaus en heerlijke toppings van lokale leveranciers. Iedere dag van 12.30 tot 20.00 uur kun je bij ons heerlijke takeaway pinsa pizza's bestellen, gemaakt van authentiek Pinsadeeg. Een luchtigere en gezondere versie van de klassieke pizza. Voor iedere pinsa die je bestelt krijg je een stempel. Heb je negen stempels? Dan krijg je de tiende (goedkoopste) pinsa gratis. Bestel online of bel ons om te bestellen.

Menukaart Pinsa pizza

 

Bestel Pinsa pizza

Brasserie

Een koffiemoment met heerlijke huisgemaakte taart. Een lunch met een kruidige pompoensoep en een goed belegd, knapperig broodje met ossenworst. Een hotdog van Slagerij Perier met zuurkool, piccalilly en ambachtelijke frietjes. Of een borrelplank met allerlei lekkers en een goed glas wijn.  
Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom.

Menukaart Brasserie

Menukaart Iets te drinken

 

Bijdebar

Vanaf 18.00 uur wisselen we de menukaart van de Brasserie om voor ons Bijdebar-menu. Sluit de dag gezellig af met een goede borrel met lekkere, verrassende hapjes. Of kies je voor onze verse frietjes met stoofvlees en rode kool salade of het pittige broodje Gooische pikante met mosterd. Dagelijks bereiden we ook een dagmenu. Eet je mee?

Menukaart Bijdebar

Menukaart Borrelen

Ambachtelijk en lokaal
Ambachtelijk en lokaal
Onze gerechten zijn klassiek, maar wel met een twist. De ingrediënten kopen we zoveel mogelijk in bij ambachtelijke en lokale leveranciers. Zo krijg je vlees van Slagerij Perier en kaas van De Kaasschuur.
Dagmenu
Dagmenu
Geen zin om te koken vanavond? Of zoek je een reden om de deur uit te gaan voor wat gezelligheid? Kom langs vanaf 18.00 uur en nuttig bij ons het wekelijks wisselende dagmenu voor slechts €15,00. Je bent altijd welkom!
Afhaalpizza's
Afhaalpizza's
Lokale producten, een knapperige bodem en heel veel liefde. Je kunt bij ons dagelijks tussen 12.30 en 20.00 uur pinsa pizza's afhalen. We hebben ook vegan pizza's. Bestel online of bel ons om te bestellen.
Bekijk ons pizzamenu
Eemnes kookt!
Eemnes kookt!
Iedere eerste vrijdag van de maand nemen verschillende Eemnessers onze keuken over en bereiden een heerlijk driegangenmenu voor slechts 15 euro. Kom samen of alleen, schuif aan, ontmoet bekenden én onbekenden en laat je verwennen. Inloop vanaf 17.30 uur. Einde 19.30 uur. Koop van tevoren online je kaartje.
Kinderparadijs
Kinderparadijs
Een grote speeltuin voor de deur, kinderstoelen, een verschoningsplek en een verantwoorde boterham met pindakaas, jam of hagelslag op de menukaart. Onze Brasserie is een heerlijke plek om met je kinderen naartoe te komen.
Onze collega's
Onze collega's
In de brasserie werken onze collega's van de dagbesteding mee. Ze nemen bestellingen op, serveren en helpen zoveel mogelijk mee in de keuken. Heb je genoten van de koekjes bij je koffie? Die hebben ze zelf gemaakt. Ze vertellen je er graag over!

Reserveer je tafeltje

  • Wil je zeker zijn van een tafeltje?
  • Of kom je met een groep lunchen, borrelen, dineren of vergaderen?

Neem dan even contact met ons op via 035 - 531 18 87 of brasserie@huisvaneemnes.nl.

 

Openingstijden

Brasserie: 10.00 tot 18.00 uur
Bijdebar: 18.00 tot 24.00 uur (zondagen tot 20.30 uur)
 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes