Home > Locatieverhuur > Voor vergaderingen & bijeenkomsten

Onbezorgd je bijeenkomst organiseren in het midden van Nederland

 

Zoek je een fijne plek om te vergaderen of bijeen te komen, midden in Nederland en goed bereikbaar? Wij ontvangen je graag! Lichte, ruim opgezette ruimtes, standaard voorzien van moderne, technische faciliteiten. Ons professionele team zorgt ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Zo kun jij je volledig richten op de inhoud van de vergadering of bijeenkomst. Niet onbelangrijk: we hebben voldoende gratis parkeerplekken voor de deur. 

Neem contact op

  • Ruimtes in verschillende groottes, tot 230 personen
  • Inclusief audiovisuele techniek 
  • Uitstekende wifi
  • Goede akoestiek
 
  • Goede en lekkere catering
  • Centrale ligging, gratis parkeren
  • Maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering

We hebben alles in huis

Onze vergaderruimtes
Onze vergaderruimtes
Drie lichte, ruim opgezette vergaderruimtes, die door stevige schuifwanden opgedeeld of vergroot kunnen worden. Door de hoge plafonds en de rustige kleuren voel je je snel op je gemak.
Meer over deze ruimte
230
300 m2
Ons theater
Ons theater
Onze theaterzaal is zeer geschikt voor grote vergaderingen of bijeenkomsten. Dankzij de uitschuifbare tribune, de vaste bar en de professionele belichting kunnen we de ruimte helemaal passend maken voor je bijeenkomst.
Meer over deze ruimte
Lekkere catering
Lekkere catering
Goede hapjes en drankjes bij jouw vergadering of bijeenkomst is van ongekend belang voor de ervaring van je gasten. Samen met jou bepalen we hoe we de energie van je gasten op peil kunnen houden. Onze catering is lokaal en gezond.
Meer over catering

Wil je meer weten of een ruimte huren?

Dankzij onze verschillende ruimtes hebben we heel veel mogelijkheden. Wil je meer informatie, een rondleiding of direct een van onze ruimtes huren? Bel of mail ons gerust. Je bent van harte welkom.

Neem contact op

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2023 Huis van Eemnes