Home > Reviews

Reviews

6 bezoekers beoordeelden ons
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.2/10
Hygiëne
8.3/10
Horeca
9.7/10
Locatie
Zelf een beoordeling schrijven
onze totaalscore 8.8/10
Marijke de Rooij, De Peuterboerderij
Geschreven op 29 september 2020

Waarom zit er op de site geen zoekertje? Ik wilde iets weten over flightsimulator, ik zocht mij lek, heb het nog niet gevonden maar zie op de folder dat het bestaat! Verder veel complimenten over inrichting , mis ook zoiets als gym of aerobic of line-dancing, dat vinden veel oudeten leuk!

9/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Hygiëne
7/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 9/10
Reactie van Huis van Eemnes

Dankjewel voor je review Marijke!
We hebben helaas geen zoek optie op onze website.

Goedele Vandeputte
Geschreven op 8 mei 2020

Heel blij met het HvE. Voelt inderdaad als Ons Huis. We gingen echt elke week maar de bieb, ook al hoefde het niet. Gewoon voor de gezelligheid. Een cappuccino erbij, leuke muziek.
Voelde als er even uit zijn. Dikke pluim ook voor alle vrijwilligers die er werken. We hopen snel weer naar Huis te mogen!

10/10
Klantvriendelijkheid
8/10
Hygiëne
9/10
Horeca
9/10
Locatie
Totaalscore 9/10
Reactie van Huis van Eemnes

Wat fijn en wat leuk om te lezen Goedele. Bedankt voor je mooie woorden en we hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Mario Buras, AT-Groep
Geschreven op 1 mei 2020

Een prachtige sfeervolle locatie met mogelijkheden voor jong en oud! Je voelt je thuis in het Huis Van Eemnes☺☺

8/10
Klantvriendelijkheid
8/10
Hygiëne
8/10
Horeca
9/10
Locatie
Totaalscore 8/10
Reactie van Huis van Eemnes

Bedankt voor je positieve reactie Mario. Leuk!

Will de Gans
Geschreven op 30 april 2020

Mooie locatie,ruim en licht,een aanwinst voor Eemnes

9/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Hygiëne
9/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Reactie van Huis van Eemnes

Leuk om te horen Will. Bedankt!

Marieke van Engelen
Geschreven op 10 maart 2020

Wat een mooi gebouw en wat een gezellige sfeer.
Tip: het duurde wat lang voordat we bediend werden.

9/10
Klantvriendelijkheid
8/10
Hygiëne
9/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 9/10
Reactie van Huis van Eemnes

Dank voor je tip Marieke, we werken eraan om klanten sneller te kunnen bedienen.

Sander de Groot
Geschreven op 6 februari 2020

Super mooie locatie, kom er graag nog eens terug!

8/10
Klantvriendelijkheid
7/10
Hygiëne
8/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 8/10
Heb jij suggesties of ideeën voor het Huis van Eemnes? Laat het ons weten!
Contact opnemen
© 2020 Huis van Eemnes