Home > Reviews

Reviews

26 bezoekers beoordeelden ons
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.1/10
Hygiëne
9/10
Horeca
9.6/10
Locatie
Zelf een beoordeling schrijven
onze totaalscore 9.3/10
Maartje
Geschreven op 27 mei 2024

Kinderfeestje (lasergamen) was perfect georganiseerd: duidelijke communicatie, enthousiaste spelbegeleider en lieve dame die lekkere hapjes en drankjes verzorgde. De kinderen hebben hebben een heerlijke middag gehad, en wij ook :) Veel dank!

10/10
Klantvriendelijkheid
10/10
Hygiëne
10/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Rob Kessler, Bridgeclub Acol
Geschreven op 20 maart 2024

Wij hebben als Bridgeclub Acol ons 35 jarig bestaan gevierd op 2 maart 2024. Het was één groot feest met 116 van onze leden
De ontvangst, de middaglunch en de afsluitende borrel het was allemaal top geregeld en bediend met een glimlach.

10/10
Klantvriendelijkheid
10/10
Hygiëne
10/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Reactie van Huis van Eemnes

Leuk om te horen Rob. Bedankt!

Elles
Geschreven op 15 maart 2024

Voor het voetbalfeestje van mijn zoon (5 jaar) organiseerde Huis van Eemnes dit voor een 10: super locatie, kindvriendelijke sport trainer, ontzettend aardige vrijwilligster die de catering verzorgde. Verder prettig en snel contact met organisator.

10/10
Klantvriendelijkheid
10/10
Hygiëne
10/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Reactie van Huis van Eemnes

Leuk om te horen Elles!

Steffen
Geschreven op 10 oktober 2023

This is an amazing place. Beautifully equipped with everything you need for relaxing or getting some work done. And the pizza might be the best I have ever had.

10/10
Klantvriendelijkheid
10/10
Hygiëne
10/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Reactie van Huis van Eemnes

Thank you very much for your review. We hope to welcome you again soon at Huis van Eemnes!

Fat
Geschreven op 7 mei 2023

Het Huis van Eemnes is een mooie locatie die prachtig is ingericht met allerlei leuke hoekjes. Verder zijn de pizza's die ze daar verkopen echt TOP met heerlijk verse ingredienten. En de prijzen zijn ook redelijk normaal. Kortom, wij komen er graag!!

10/10
Klantvriendelijkheid
10/10
Hygiëne
10/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Reactie van Huis van Eemnes

Bedankt voor je review Fat. We hopen je snel weer te mogen ontvangen bij ons in Huis!

Margo
Geschreven op 7 mei 2023

Open en licht Huis, waar mensen elkaar ontmoeten bij een hapje of drankje. Men kan biljarten, een spelletje kaart kan spelen, studeren en verenigingen welkom zijn.
Kortom een pracht locatie voor groot en klein.

10/10
Klantvriendelijkheid
10/10
Hygiëne
9/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Reactie van Huis van Eemnes

Bedankt voor je review Margo. We hopen je snel weer bij ons in Huis te mogen ontvangen.

Charles Post, Nvt
Geschreven op 24 april 2023

Top locatie waar mooie mensen werken en waar je welkom bent.

8/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Hygiëne
8/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 8/10
Reactie van Huis van Eemnes

Bedankt voor je review Charles, we hopen je snel weer te mogen ontvangen bij ons in huis.

Gerda Bruining
Geschreven op 18 april 2023

Woon zelf in Driebergen, maar kom regelmatig naar Huis van Eemnes. Elke 2 maanden naar jam sessie Paul Poulissen, maar ook naar andere optredens. Heel leuke programmering van entertainment. Op zondagmiddag is Muziekcafé gratis. Parkeren gratis. Dat is allemaal aantrekkelijk om iets verder van huis te gaan.

10/10
Klantvriendelijkheid
10/10
Hygiëne
10/10
Horeca
10/10
Locatie
Totaalscore 10/10
Reactie van Huis van Eemnes

Bedankt voor je review Gerda. Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen!

Melvin Boston
Geschreven op 18 april 2023

Bij de bezichtiging van de locatie werden we vriendelijk ontvangen en rondgeleid Het personeel is zeer behulpzaam.
Wij hadden een geweldige avond mede dankzij het personeel die alles tot in de puntjes hadden geregeld ,een aanrader!

9/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Hygiëne
8/10
Horeca
9/10
Locatie
Totaalscore 9/10
Melvin Boston
Geschreven op 18 april 2023

Bij de bezichtiging van de locatie werden we vriendelijk ontvangen en rondgeleid Het personeel is zeer behulpzaam.
Wij hadden een geweldige avond mede dankzij het personeel die alles tot in de puntjes hadden geregeld ,een aanrader!

9/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Hygiëne
8/10
Horeca
9/10
Locatie
Totaalscore 9/10
Reactie van Huis van Eemnes

Bedankt voor uw review Melvin. Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes