Home > Locatieverhuur > Voor verenigingen

Het startpunt voor jouw club of vereniging

 

Zoek je een plek voor jouw club of vereniging om regelmatig te gaan sporten? Een fijne locatie om met je bestuur te vergaderen? Of ruimtes om te bridgen, een workshop te organiseren, te repeteren met je zangkoor of gezellig te biljarten? Wij zijn er voor jullie! In ons moderne pand hebben wij alle faciliteiten in huis om een fijne thuishaven te zijn voor jouw club of vereniging.

Neem contact op

  • Ruimtes om te sporten, spelen en vergaderen
  • Speciale tarieven voor verenigingen
  • Moderne technische faciliteiten
 
  • Uitstekende wifi
  • Met passende catering
  • Mogelijkheid voor online bijeenkomsten

Dé plek voor jouw vereniging om...

...te sporten
...te sporten
Wil je met je vereniging bij ons komen sporten? Dat kan periodiek, maar ook gewoon voor een uurtje. In een van onze sportzalen of in onze speciale yoga- en dansruimte.
Meer informatie
...te vergaderen
...te vergaderen
We hebben verschillende ruim opgezette vergaderruimtes. De moderne technologische faciliteiten die standaard in de ruimte zitten, zorgen ervoor dat je je als organisator volledig kunt focussen op de inhoud van de vergadering.
Meer informatie
...te vieren
...te vieren
Je vereniging bestaat 20 jaar, jullie hebben een nieuw bestuur of een zeer gewaardeerd lid neemt afscheid. Bij het Huis van Eemnes hebben we alle faciliteiten om jullie feest of receptie tot een succes te maken.
Meer informatie
...te creëren
...te creëren
Zoek je een ruimte voor jouw creatieve workshop, schilder- of beeldhouwcursus? Huur onze ruime en lichte Polderzaal, die helemaal is ingericht als atelier.
Meer informatie
...te biljarten
...te biljarten
In het centrum van ons pand staat een mooie houten biljarttafel. Wil jij hier periodiek gebruik van maken? Neem contact met ons op om jullie vaste moment te reserveren.
Neem contact op
...na te praten
...na te praten
Na afloop van je vergadering, spelavond, sport- of creatieve activiteit kun je terecht in onze Brasserie of Bijdebar. Voor een hapje, drankje en een gezellig praatje.
Meer over de bar

Wil je meer weten of een ruimte huren?

Wil je meer informatie, een rondleiding of gewoon direct een van onze ruimtes huren? Bel of mail ons gerust. Je bent van harte welkom.

Neem contact op

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes