Home > Over ons > Nieuws & blogs > Winnaars gezocht voor de Eemnesser Koeien Trofee

Winnaars gezocht voor de Eemnesser Koeien Trofee

27 juli 2023
Winnaars gezocht voor de Eemnesser Koeien Trofee

Winnaars gezocht voor de Eemnesser Koeien Trofee

Ook in 2023 wil het Comité Eemnesser Koeien Trofee sporters en vrijwilligers weer in de schijnwerpers zetten voor hun bijzondere bijdrage op maatschappelijk of sportief gebied. Kent u personen en/of teams die hiervoor in aanmerking komen, meld deze dan aan.

Als dank voor hun bijdrage op maatschappelijk of sportief gebied in Eemnes worden alle sporters en vrijwilligers die zijn aangemeld voor de Sport- en Vrijwilligersavond in het zonnetje gezet. Bovendien maken zij kans op De Eemnesser Koeien Trofee! Hiervoor komen drie categorieën in aanmerking:
1. Jongeren tot 18 jaar
2. Volwassenen individueel
3. Groepen (vrijwilligers/(sport)teams, van alle leeftijden)

Kans maken?
Iedereen maakt kans op de Eemnesser Koeientrofee mits deze persoon(en) voor 2 september 2023 zijn aangemeld! Niet alleen kampioenen, ook vrijwilligers die een langdurige staat van dienst hebben binnen een vereniging of een langere periode klaarstaan voor een ander kunt u aanmelden. Aanmelden gaat heel eenvoudig via het online formulier op www.eemnesserkoeientrofee.nl

Nominatie en Bekendmaking
Uit alle aanmeldingen nomineert het Comité Eemnesser Koeien Trofee per categorie de winnaar(s). Tijdens de Sport- en Vrijwilligersavond op vrijdag 29 september 2023 wordt bekend gemaakt wie er met de trofee vandoor gaat. Bovendien ontvangt iedereen die genomineerd is op deze avond een herinnering van het gemeentebestuur.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes