Home > Over ons > Nieuws & blogs > Wie wint de Eemnesser Koe?

Wie wint de Eemnesser Koe?

21 september 2023
Wie wint de Eemnesser Koe?

Bent u ook zo benieuwd, kom dan vrijdagavond 29 september naar het Huis van Eemnes. Op deze avond zal het Comité Eemnesser Koeientrofee bekend maken wie de felbegeerde trofee gaat winnen.

Ook in 2023 zijn wederom vanuit de bevolking en vanuit de stichtingen en verenigingen van Eemnes interessante en boeiende kandidaten voorgedragen die in aanmerking kunnen komen voor de Eemnesser Koe.

Een ding hebben de voorgedragen kandidaten gemeen: ze hebben allemaal uitzonderlijke prestaties geleverd op maatschappelijk gebied. Gezien de kwaliteit van de aanmeldingen dit jaar belooft het een hele klus te worden voor het Comité om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

De muzikale omlijsting van deze avond zal verzorgd worden door het Eemnesser Popkoor Dijksound. Daarnaast zal ook Douai Kremer van Eemnes Got Talent 2023 zijn opwachting maken. Hij zal de aanwezigen vermaken met een wervelende drum act.

Vrijdag 29 september beloofd de sport en vrijwilligersavond met daarin de uitreiking van de Eemnesser Koe als vanouds weer een gezellige bijeenkomst te worden. De avond start vanaf 20.00 uur in het Huis van Eemnes. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

We hopen u allen te ontmoeten op vrijdag 29 september aanstaande.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes