Home > Over ons > Nieuws & blogs > Voor iedereen een werkplek

Voor iedereen een werkplek

27 februari 2023
Voor iedereen een werkplek

VOOR IEDEREEN EEN WERKPLEK
LeerWerkHuis

Met Bibliotheek Gooi + en at.groep hebben we de handen ineengeslagen en het LeerWerkHuis opgezet. We doen er alles aan om iedereen die wil werken, werkervaring op wil doen of iets terug wil geven aan de maatschappij een plek te geven. Van hoog- tot laagopgeleid, van jong tot oud. Iedereen verdient de kans om zijn of haar talent te ontplooien en moet optimaal kunnen deelnemen aan de

maatschappij. We werken onder andere samen met WerkgeversServicepunt met als doel het doorstromen van medewerkers naar een betaalde baan in zijn of haar branche.

Medewerker Sander is vanuit participatie doorgestroomd als vrijwilliger onderhoud. In het Huis van Eemnes kwam er een betaalde vacature vrij. Na een aantal maanden als vrijwilliger is Sander bij ons in dienst gekomen als facilitair medewerker.

Wie is Sander?
De 55-jarige Sander komt uit een gezin met drie oudere broers, heeft altijd in de sloperij gewerkt en is een echt buitenmens. Zijn vakanties viert hij graag in Spanje met zijn vriendin en twee chihuahua's. Thuis wacht er nog een kat en een papegaai op hem. Hij is gek op zonnig weer en graag lekker bezig met zijn handen. 

Zijn werk
In zijn 32-urige werkweek is hij verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zalen en het onderhoud van het pand. Sander werkt graag zelfstandig, deze functie ligt hem dan ook helemaal. Regelmatig heeft hij een stagiair mee, die hij de fijne kneepjes van het vak mag leren. Daarnaast heeft hij recent zijn cursus NEN3140 afgerond en kan hij alle elektrische apparaten keuren. In spanning wacht hij de uitslag af.

Vrijwilliger worden?
Bij Huis van Eemnes kunnen wij altijd extra handjes gebruiken. Kom bij ons langs, of mail naar vrijwilligers@huisvaneemnes.nl

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes