Home > Over ons > Nieuws & blogs > Van snuffelstage naar bijbaan

Van snuffelstage naar bijbaan

29 september 2023
Van snuffelstage naar bijbaan

Scholier Paul uit Bussum fietst iedere dag door weer en wind naar het Huis van Eemnes voor zijn snuffelstage. Twee weken lang loopt hij mee in de keuken van onze brasserie.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je tot nu toe hebt geleerd tijdens je stage?
Ik had eigenlijk nog nooit eerder in een professionele keuken gewerkt, dus alles is nieuw voor mij, maar ik heb al veel geleerd over het maken van broodjes, soep en sauzen. Het is echt een compleet nieuwe ervaring, vertelt Paul enthousiast. Mijn collega’s zijn ontzettend behulpzaam en elke dag leer ik iets nieuws.
Met z’n allen werken we hard, maar er is ook genoeg ruimte voor wat humor tussendoor. Het maakt de dagen hier echt leuk en gezellig. Doordat er in de keuken altijd iets te doen is, vliegen de dagen voorbij. 

De toekomst
Ik heb het hier zo naar mijn zin, zegt Paul vrolijk, dat ze mij een bijbaan hebben aangeboden. Daar ben ik echt enthousiast over. Ik zou graag achter de bar willen werken, omdat het contact met klanten me erg aanspreekt. Dan ben ik het eerste gezicht voor iedereen die binnenkomt en kan ik ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. De combinaties van werken in de keuken, bijspringen achter de bar en bestellingen opnemen op het terras  lijkt mij ontzettend leuk. Ik kijk er echt naar uit om hier te blijven werken gaat Paul verder. En voor degenen die geïnteresseerd zijn, willen we graag benadrukken dat we nog meer oproepkrachten kunnen gebruiken in de horeca. Dus, als je opzoek bent naar een leuke bijbaan, klik dan op de link hieronder en bekijk de volledige vacature. Wie weet worden we wel collega’s!

Kom je ook bij ons werken?
Je bent het eerste gezicht voor de gasten in het Huis van Eemnes. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Als horeca medewerker zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Bijspringen achter de bar, bestellingen opnemen op het terras, zalen klaarzetten voor een vergadering of de sporthal aanvegen, je voelt je als een spin in het web om elke dag op rolletjes te laten verlopen. Je dag is geslaagd als alle bezoekers met een glimlach het huis verlaten.
Bekijk vacature

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes