Home > Over ons > Nieuws & blogs > Studyshare - onder begeleiding studeren voor je...

Studyshare - onder begeleiding studeren voor je examen - start weer!

25 april 2022
Studyshare - onder begeleiding studeren voor je examen - start weer!

De eindexamens staan weer voor de deur en dat betekent een hoop studeren. Dit kan altijd bij ons in de bibliotheek, maar tijdens de examentijd biedt Bibliotheek Gooi in Bussum en Eemnes een aparte studieruimte. Een ruimte waar eindexamenleerlingen in de twee weken voorafgaand aan hun eindexamen in rust en stilte - zonder mobiele telefoons en andere potentiële afleiding, en met vaste pauzes - onder toezicht van vrijwilligers geconcentreerd kunnen studeren.

StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een lokaal op de eerste verdieping van de bibliotheek in Bussum of in Eemnes. Voorin zit een vrijwilliger of een medewerker van de bibliotheek, die toezicht houdt. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven. Meedoen aan StudyShare is gratis.

In Eemnes kun je komen studeren van donderdag 28 april t/m woensdag 11 mei, m.u.v. de zaterdagen en de zondagen, in 1 blok van 14.00-17.00 uur. Aanmelden, oftewel reserveren van een plekje, is wel nodig. Reserveer online een plaatsje voor één of meerdere dagdelen via de volgende link.

Assistentie gevraagd!
De bibliotheek is op zoek naar volwassenen die willen assisteren bij de studerende scholieren. Wil je graag een steentje bijdragen aan een rustig en prettig verloop van 1 of meerdere studieblokken? Meld je dan aan! Dit kan door te klikken op de volgende link

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes