Home > Over ons > Nieuws & blogs > Ons terras is weer open!

Ons terras is weer open!

28 april 2021
Ons terras is weer open!

En toen kwam het verlossende woord: “De terrassen mogen vanaf 28 april weer open.” We kunnen ons geluk niet op. Eindelijk mogen we weer mensen ontvangen. Onze Coördinator Horeca vertelt over de opening van ons terras.

Waar heb je het meest naar uitgekeken?
Dat we weer die ontmoetingsplek kunnen zijn die we begin 2020 en afgelopen zomer waren. De deuren zijn open, de gezelligheid is terug en we kunnen er weer voor de mensen zijn. Natuurlijk kunnen we niet wachten tot we weer helemaal open mogen, maar dit is alvast een goed begin. Laat de zon maar schijnen!

Wat kunnen we verwachten van de hapjes en drankjes?
In september hebben we een hele nieuwe menukaart geïntroduceerd, maar toen gingen al snel de deuren dicht. We staan te popelen om de lekkere hapjes en drankjes weer uit te serveren. Op de menukaart staan klassieke gerechten met een twist. Kruidige pompoensoep, een verse hotdog van Slagerij Perier met zuurkool en piccalilly, ambachtelijke frietjes en goed gevulde borrelplanken. Alles met zoveel mogelijk lokale en ambachtelijke ingrediënten. En als je bent blijven hangen op ons terras en geen zin meer hebt om te koken, neem dan een van onze lekkere Pinsa pizza’s mee naar huis.

Wat maakt het terras van het Huis van Eemnes zo bijzonder?
Je vindt bij ons reuring. Mensen lopen af en aan, ouderen lezen een krantje, de bediening maakt een praatje en jongeren vermaken zich op het skatepark. Plof neer en geniet van de dynamiek. Bovendien is het ideaal voor ouders met kinderen. Terwijl jij geniet van een koffie met huisgemaakte taart, kunnen je kinderen heerlijk spelen. We hebben boterhammen met pindakaas, een verschoningsplek en ijsjes. Je kunt hier rustig de hele middag vertoeven.

Ons terras is dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Onze Pinsa pizza’s kun je tussen 16.00 en 20.00 uur afhalen en bestellen.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes