Home > Over ons > Nieuws & blogs > Huis van Eemnes nog beter op de kaart zetten

Huis van Eemnes nog beter op de kaart zetten

28 april 2022
Huis van Eemnes nog beter op de kaart zetten

“De lockdown bracht frustatie maar ook bood het ons de kans om de organisatie goed op de rit te krijgen. Het Huis van Eemnes bleek meer dan alleen een fysieke verhuizing van de Hilt naar een nieuwe locatie”. Aan het woord is Astrid van Ruth voorzitter van het bestuur van Huis van Eemnes.

Astrid is geboren en getogen in het zuiden van het land (omgeving Eindhoven) maar voor de liefde een aantal jaren geleden verhuisd naar Eemnes waar ze woont met man en twee kinderen, Daan van 6 jaar en Elena van 4 jaar.

Functie
Begin 2017 is ze toegetreden tot het bestuur. Na haar rol van secretaris is ze sinds 2020, vanaf de opening van het Huis van Eemnes, voorzitter van het Stichtingsbestuur Huis van Eemnes. Naast haar werkzaamheden voor het Huis van Eemnes zit ze ook nog in een ander Stichtingsbestuur en daarnaast verricht ze op, freelance basis, consultancy werkzaamheden op het gebied van Business Development.

Naast al deze werkzaamheden vindt ze het belangrijk om bezig te zijn met sporten. Tennis en fitness doet ze graag en ook wandelt ze regelmatig door de prachtige polder.

Trots zijn op
“Waar we nu staan met het Huis van Eemnes en wat het team allemaal tezamen heeft bereikt sinds dat het Huis van Eemnes geopend is. Na twee zeer drukke en succesvolle openingsmaanden in 2020 kwam de grote klap van Corona met alle lockdowns tot gevolg. Door de lockdowns was er tijd om extra aandacht te besteden aan de interne organisatie, er zijn daarnaast ook vele initiatieven uitgerold voor de inwoners van Eemnes, samen met onze belangrijke samenwerkingspartners. Initiatieven waar we veel warme, positieve reacties op hebben ontvangen en dat gelukkig weer bevestigt dat het Huis van Eemnes en haar partners belangrijke rollen vervullen om in contact te staan met de inwoners”.

De toekomst
Ondanks dat we COVID hoogstwaarschijnlijk niet volledig uit kunnen bannen, hoopt ze toch dat we – met uiteraard in acht neming van eventuele veiligheidsmaatregelen - niet meer te maken krijgen met lockdowns en gewoon onze gasten kunnen verwelkomen gedurende de hele dag met veel gezelligheid en reuring.

“Want dat geeft ons de kans onze uitzette koers verder te vervolgen en het Huis van Eemnes nóg beter op de kaart te zetten!” aldus Astrid.

 

 

 

 

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes