Home > Over ons > Nieuws & blogs > Expositie Een Dijk van Kunst en Cultuur

Expositie Een Dijk van Kunst en Cultuur

1 september 2023
Expositie Een Dijk van Kunst en Cultuur

Van 1 september tot en met 7 oktober hangen en staan de kunstwerken van ruim dertig kunstenaars in het Huis van Eemnes. De kunstenaars nemen op zondag 3 september deel aan de kunstroute ‘Een Dijk van Kunst en Cultuur’ die langs de Wakkerendijk en Meentweg tussen 11.00 en 17.00 uur plaatsvindt. In het Huis van Eemnes is de overzichtstentoonstelling te bewonderen.

Van de ruim 30 kunstenaars zullen veelal schilderijen tentoongesteld worden, maar er zijn ook grote en kleine beelden te bewonderen. De diversiteit in gebruikte technieken is groot zoals schilderwerk met acryl, (fijn)tekenen, linoleumsnede, collagetechnieken, boetseren, foam met klei en glasvezeldoek, kunsthars, stof met textielverharder, teveel om op te noemen.

Door een deskundige jury zijn vijf kunstenaars genomineerd voor de Eemnesser Cultuurprijs 2023. In de tentoonstelling zullen deze kunstenaars duidelijk herkenbaar zijn en na 3 september is ook duidelijk wie de winnaar van de Cultuurprijs 2023 is geworden en kunnen we ook de winnaar van de publieksprijs bekend maken.
De tentoonstelling is tijdens de openingsuren van het Huis van Eemnes te bezichtigen.
Het DKC comité, zie ook website www.dijkvankunstencultuur.nl

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes