Home > Over ons > Nieuws & blogs > Anna van Stuivenberg: "Het filmhuis is een groo...

Anna van Stuivenberg: "Het filmhuis is een groot succes"

25 juli 2023
Anna van Stuivenberg: "Het filmhuis is een groot succes"

Anna van Stuivenberg straalt van enthousiasme terwijl ze vertelt over het tweemaandelijkse FilmHuis. Sinds afgelopen maart is het terug van weggeweest en met succes! Samen met haar mede-commissieleden Nicoline Timmers en Willie Spoelder hebben ze een geweldige filmprogrammering samengesteld.

De drie dames zijn zelf echte filmliefhebbers en gaan graag naar verschillende filmhuizen in de omgeving. Anna legt uit waar een goede FilmHuis-film aan moet voldoen: “een feelgoodmovie met veel variatie in het programma.” De filmavonden trekken een divers publiek, zowel jong als oud. Na elke film is er een gezellige nazit, waar de dames peilen welke films de voorkeur hebben. Aan de hand van die feedback wordt het programma voor het hele jaar opgezet.
Vanavond staat “Ticket to Paradise” op het programma, een echte zomerfilm met Julia Roberts en George Clooney. In september wordt “De veroordeling” vertoond, een film bekroond met vier gouden kalveren. Deze film zal worden ingeleid door niemand minder dan Joram Willink, een filmproducent die geboren en getogen is in Eemnes. Het filmjaar wordt in november afgesloten met de komische en ontroerende film “A man called Otto”.

Vanaf de allereerste avond is het FilmHuis een groot succes.
Anna glundert terwijl ze vertelt over de hartverwarmende opkomst van de filmavonden. Veel bezoekers komen steeds weer terug en brengen hun vrienden mee. Het is voor velen een avondje om naar uit te kijken. Voordat de film begint genieten ze van een heerlijke maaltijd in de brasserie. Na afloop praten de bezoekers nog gezellig na. 
 
Een geslaagde avond
Anna is trots en blij met de positieve reacties. Vooral na de vertoning van “Le Grand Bain” in mei. Het warme applaus dat de dames ontvingen was voor haar de ultieme bevestiging dat Eemnes klaar was voor een eigen filmavond. Met zoveel succes en betrokkenheid van het publiek, belooft het FilmHuis een blijvende hit te worden in Eemnes.  

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes