Home > Over ons > Nieuws & blogs > 2024 nieuwe ronde, nieuwe kansen 

2024 nieuwe ronde, nieuwe kansen 

5 februari 2024
2024 nieuwe ronde, nieuwe kansen 

De maanden december en januari zijn traditioneel de maanden van terugblikken en vooruitkijken. Daar zal ik dan ook niet van af wijken. 

December was de maand dat ik het stokje van Lydia Baloe als nieuwe Algemeen directeur van het Huis van Eemnes heb overgenomen. Onder haar leiding is een goed en sterk fundament gelegd om verdere groei te realiseren.  

In 2023 hebben wij samen met Bibliotheek Gooi+ de 250.000 bezoekers mogen ontvangen in het Huis van Eemnes, het meerdaagse NK UDO dance event werd georganiseerd en in de zomer werd onze sporthal omgebouwd tot een springkussenparadijs. Ook culinair gezien was het maandelijkse aanschuifdiner een groot succes. 

We hebben een zeer gezellige en interactieve Kerstborrel gevierd met collega’s, vrijwilligers en kanjers met de “Ik hou van Holland Quiz”. Hilariteit alom en het kennisniveau lag zeer hoog! Tijdens de borrel werd Lydia nog uitgebreid bedankt met mooie gedichten en toespraken van onze kanjers. Ik had al direct het gevoel dat ik in een warm bad terecht ben gekomen. Wat een heerlijke plek om te mogen werken. 

Waar gaan we ons in 2024 hard voor maken? Voor de komende jaren is een strategisch beleidsplan geschreven en elk jaar krijgt een bepaald onderdeel van het Huis van Eemnes extra aandacht. Uiteraard zonder de rest te vergeten. 

In 2024 willen we verbeteringen doorvoeren in het aanbod, de service en de kwaliteit van de horeca. Waarbij we ook gaan investeren in opleidingen en trainingen, waardoor wij onze gasten nog beter kunnen verwennen met een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel. 

Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie vaak te mogen ontmoeten in het Huis van Eemnes! 

Algemeen directeur, Coen Crince Le Roy

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes