Home > Nieuws > Mooie opkomst informatieavond Huis van Eemnes

Mooie opkomst informatieavond Huis van Eemnes

6 februari 2019
Mooie opkomst informatieavond Huis van Eemnes

Woensdag 6 februari organiseerde de gemeente Eemnes samen met stichting Huis van Eemnes en Bibliotheek Gooi en meer een informatieavond over de ontwikkelingen van het Huis van Eemnes.

Circa 100 belangstellenden waren deze avond aanwezig op het gemeentehuis Eemnes. Na de aftrap door wethouder Sven Lankreijer, Marian Buvelôt (directeur bestuurder Bibliotheek Gooi en meer) en Robert-Jan Vos (zakelijk leider Hilt/Huis van Eemnes) werden de aanwezigen gesplitst in drie groepen. In maximaal een half uur werd iedere groep in drie verschillende ruimten bijgepraat over de ontwikkelingen van de buitenruimte, de inrichting van de ontmoetingsruimte en in de laatse ruimte over de ontwikkelingen m.b.t. de Programmering (programmaraad), de voorzieninging in het Huis van Eemnes en het LeerWerkHuis concept.

De organisatoren waren blij met de mooie opkomst. Waarschijnlijk zal er in april/mei een open dag worden georganiseerd in het Huis van Eemnes. Hieraan gekoppeld zal een vrijwilligersmarkt worden georganiseerd. Informatie hierover zal binnenkort volgen.

Heb jij suggesties of ideeën voor het Huis van Eemnes? Laat het ons weten!
Contact opnemen
© 2019 Huis van Eemnes