Home > Nieuws > Geslaagde vrijwilligersmarkt voor het Huis van...

Geslaagde vrijwilligersmarkt voor het Huis van Eemnes

6 juni 2019
Geslaagde vrijwilligersmarkt voor het Huis van Eemnes

Donderdag 6 juni vond de vrijwilligersmarkt voor het Huis van Eemnes plaats in de Bibliotheek Eemnes. Voor het aanvangstijdstip van de vrijwilligersavond kwamen diverse potentiële vrijwilligers zich laten informeren naar de mogelijkheden om vrijwilliger te worden in het nieuwe Huis van Eemnes. Het aantal bezoekers van deze avond was boven verwachting!

Onder het genot van een kopje koffie werden zij enthousiast over de plannen binnen het Huis van Eemnes en de medewerkers over de verhalen van de bezoekers. Gegevens zijn uitgewisseld om een tot vervolgafspraak te komen. Hopelijk gaan er vele matches volgen.

Voor iedereen

Vrijwilligerswerk in het Huis van Eemnes is er in alle soorten en maten en voor iedereen. Of je naast je betaalde baan graag iets extra’s wil doen, een stageplek zoekt of als je werkzoekend of gepensioneerd bent. De vrijwilligersmarkt is voor iedereen die zich wil inzetten voor het nieuwe Huis van Eemnes.

Huis van Eemnes – voel je thuis!

Stichting Huis van Eemnes en Bibliotheek Gooi en meer werken als partners samen met lokale Eemnessers, verenigingen, maatschappelijke en welzijnsorganisaties, bedrijven, gemeente Eemnes en BEL Combinatie aan de ontwikkeling van het Huis van Eemnes.

Op deze prachtige, splinternieuwe locatie komen educatie, informatie, sport, cultuur, recreatie, welzijn en participatie samen onder één dak. Het Huis van Eemnes is vanaf januari 2020 de ontmoetingsplek voor Eemnes. Hier ontstaat verbinding tussen mensen en organisaties, zakelijk en privé, werk en ontspanning. In het Huis van Eemnes voel jij je straks thuis!

Bekijk hieronder de vacatures!

Vacatures vrijwilliger Huis van Eemnes

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden nieuwsbrief
© 2019 Huis van Eemnes