Home > Agenda > Spelshow: Ik hou van Holland

Spelshow: Ik hou van Holland

Brasserie
Spelshow: Ik hou van Holland
7 oktober 2020
20.00 uur
Geannuleerd
gezelligheid

Helaas, door de genomen maatregelen van de overheid, hebben wij besloten deze activiteit te verplaatsen. De gezondheid van onze gasten en collega's staat voor ons voorop.  Op dit moment hebben wij nog geen datum, dit hangt af van de ontwikkelingen komende maand. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij dat direct communiceren. Je kaartje blijft uiteraard geldig. Alle bezoekers worden per email geïnformeerd.

Wat is Ik hou van Holland?

Het televisieprogramma "Ik hou van Holland" gepresenteerd door Linda de Mol, heeft BRES activiteiten in een nieuw jasje gestoken.
Het spel bestaat uit verschillende interactieve onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen.
Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig. Het gaat bij het spel ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning vaak om te snijden.

Hoe werkt Ik hou van Holland?

Er kunnen 6 teams meedoen met 5 tot 9 personen per team.
Het spel bestaat uit 5 verschillende rondes met diverse vragen over Nederland in combinatie met leuke opdrachten.
De vragen bij ik hou van Holland kunnen gaan over: sport, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur etc.
Bij dit spel wordt er ook gebruik gemaakt van Hollandse aankleding, een ik hou van Holland rad en buzzers om alles eerlijk te kunnen laten verlopen.
Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Oranje of “Hollandse” kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Prijs is per team inclusief een Hollandse borrelplank!
VOL = VOL bij veel animo, plannen we een tweede datum.
Koop TEAM ticket

Wij nemen de corona maatregelen in acht, doe jij dat dan ook?

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes