Home > Agenda > Groen geld besparen

Groen geld besparen

workshop Klimaat Gesprekken
Groen geld besparen
19 september 2020
20.00 uur
bibliotheek

Klimaatcoaches Nienke Hendriks (1980) en Jan Portengen (1951) kijken samen met jou aan de hand van thema’s zoals; wonen, reizen en eten hoe het er bij jou voorstaat. Het mooie hiervan is dat je door deze thema’s, die van toepassing zijn op ons allemaal, direct in verbinding staat met elkaar en dat je samen ontdekt wat je kunt doen om klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal te maken. Je wordt je bewust van wat klimaatimpact is, hoe je je eigen ' voetafdruk’ kunt verminderen en je leert ook nog eens om hierover het gesprek met anderen aan te gaan. Groener kan niet toch?
De kernwoorden; humor, hoop en handelingsperspectief staan centraal.

Over de klimaatcoaches
Nienke Hendriks (1980), klimaatcoach en veranderaar in de gezondheidszorg, woont in Diemen samen met zoon Julius (4), dochter Lois (6) en manlief Giso. Nienke draagt graag bij aan het beperken van de klimaatverandering, door te doen wat ieder individu zelf in de hand heeft: het beperken van de eigen 'footprint', en door anderen te inspireren om zich hier ook voor te interesseren.

Jan Portengen (1951), Klimaatcoach, vader van 2 zoons; Sjoerd (39) en Jidde (35), al 41 jaar getrouwd met Ans en woonachtig in Muiden. Jan vindt het belangrijk dat mensen, dieren en planten in een goede onderlinge verhouding op deze planeet samenleven. Daarom zet hij zich als Klimaatcoach voor Klimaatgesprekken in voor het behouden en versterken van de natuur en de biodiversiteit, ook in en om Gooise Meren.

Vooraf aanmelden
In verband met het maximumaantal bezoekers dat we per event kunnen ontvangen en om teleurstelling aan de deur te voorkomen is het aanmelden voor deze avond verplicht.

Aanmelden kan aan de balie in het Huis van Eemnes of telefonisch via onze helpdesk op
085 - 2085418 op werkdagen van 10.00 – 14.00 uur. Vermeld dan even duidelijk dat je je aanmeldt voor de gratis workshop KlimaatGesprekken op zaterdag 19 september in het Huis van Eemnes onder vermelding van je naam, telefoonnummer en emailadres.

Meld je nu aan

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes