Home > Agenda > Erfrecht en testamenten door Notariskantoor Eemnes

Erfrecht en testamenten door Notariskantoor Eemnes

Themaochtend bibliotheek Gooi en meer
Erfrecht en testamenten door Notariskantoor Eemnes
5 november 2020
10.00 uur
verplaatst
bibliotheek

Helaas, door de genomen maatregelen van de overheid, hebben wij besloten deze activiteit te verplaatsen. De gezondheid van onze gasten en collega's staat voor ons voorop.

Kandidaat - notaris Mr. Smit van Notariskantoor Eemnes geeft een presentatie over het erfrecht en welke mogelijkheden er zijn bij het opmaken van een testament.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
- levenstestamenten; en
- testamenten “tweetrapsmaking”

We sluiten af met een half uur “vraag - maar - raak” over erfrecht.

Vooraf aanmelden!

In verband met covid-19 en de 1,5 meter afstand die we tot elkaar moeten bewaren, is er een maximum aantal bezoekers dat we kunnen ontvangen per themaochtend. Daarom is het aanmelden voor de themaochtend verplicht. Aanmelden kan online via onze website: www.bibliotheekgooienmeer.nl, aan de balie van de vestiging of telefonisch via nummer 085 – 2085 418 van 10.00-14.00 uur.

De medewerkers van de bibliotheek noteren je naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat zij je per mail een bevestiging van aanmelden kunnen sturen. Deze bevestiging is je entreebewijs voor de themaochtend.

Afmelden bij afwezigheid

Heb je je aangemeld voor een themaochtend, maar ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? Meld je dan af bij de vestiging waar de themaochtend plaatsvindt.

Duur van de thema ochtend is 2 uur

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes