Home > Agenda > Amateurs avond voorstelling 1

Amateurs avond voorstelling 1

Theatergroep Deo et Arti
Amateurs avond voorstelling 1
19 september 2020
20:00 uur
UITVERKOCHT
theater

In maart moest Deo et Arti vanwege de Coronamaatregelen, helaas de resterende voorstellingen van “Amateurs” cancelen. Om deze wervelende en hilarische komedie van Wannie de Wijn zowel de spelers, als het publiek niet te onthouden, zijn wij uitgeweken naar het Huis van Eemnes.
De regie is in handen van Annelies Kaan.  

In Amateurs komen de spelers van Toneelgroep ’t Zand bijeen om te repeteren op de plek waar hun voorstelling binnenkort in première gaat. Henk heeft via Joop gezorgd dat zij de laatste weken in dit theater kunnen repeteren. Om het niveau van de groep te verbeteren hebben zij voor het eerst een professionele regisseur in de armen genomen. De problemen stapelen zich op. Een gestreste regisseur, een onbegrijpelijk stuk, een achterstand van jewelste en spelers die hun tekst niet kennen en vaak te laat op de repetitie verschijnen. Kortom: Volop spanning en hilariteit.

NB: Alle in deze voorstelling voorkomende gebeurtenissen zijn fictief. Alle gebeurtenissen die overeenkomen met die van Deo et Arti berusten op louter toeval.

Spel: Angelique Scherpenzeel, Annemiek Dombroek, Chantal Boone, Dean van Koningsveld, Karel van Buuren, Mark van den Reek en Wim Kroes.
Bestel tickets

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl

Wij nemen de corona maatregelen in acht, doe jij dat dan ook?

Heb jij suggesties of ideeën voor het Huis van Eemnes? Laat het ons weten!
Contact opnemen
© 2020 Huis van Eemnes