Home > Huis van Eemnes > Vrienden van Huis van Eemnes

Vrienden van Huis van Eemnes

Mensen ontmoeten en verbinden, relaties aangaan en verbeteren, kennis maken en kennis opdoen; het kan allemaal in Het Huis van Eemnes.  Wij ontvangen een subsidie van de gemeente voor het uitvoeren van onze kerntaken. De basis is daarmee gelegd, maar onze ambitie reikt verder… Het Huis van Eemnes wil een belangrijke, centrale plek zijn van (zakelijke) ontmoeting in Eemnes en omgeving. Om dit te realiseren bieden wij aantrekkelijke sponsorpakketten aan. 

Diverse sponsormogelijkheden

Het Huis van Eemnes biedt naast het ontvangen van financiële bijdragen voor sponsoring ook een uitgebreid scala aan andere tegenprestaties. Dit varieert van het gratis gebruikmaken (voor een of meerdere dagdelen) van één van de zalen tot het organiseren van workshops, congressen of personeelsfeesten. Ook kunt u voorstellingen bezoeken met uw relaties. En daarbij voorafgaand heerlijk eten in onze brasserie. Hiervoor doen wij u graag een passende aanbieding op maat.

Vriend worden van Het Huis van Eemnes

Het Huis van Eemnes beschikt over een theater (Dijkzaal) met 230 tribunezitplaatsen. Op dit moment zijn wij volop bezig een prachtig theaterprogramma voor u samen te stellen. Door uw steun kunnen wij een nog mooier en aantrekkelijker programma neerzetten. Daarom zijn wij op zoek naar een vriendenkring die het theater en daarmee cultuur een warm hart toe dragen en trots zijn dat dit theater in deze regio staat.

Wanneer u bevriend bent met Het Huis van Eemnes profiteert u straks van verschillende voordelen. Aan het complete aanbod wordt de laatste hand gelegd. Binnenkort vindt u hier meer informatie.

Uiteraard kunt u zich nu al wel aanmelden om vriend te worden. Wij nemen dan contact met u op.

Ja, ik wil vriend worden!

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes