Home > Locatie verhuur > Congres & seminar

Congres & seminar

Je gaat een congres of seminar organiseren en bent daarvoor op zoek naar een mooie centrale locatie? Dan is het Huis van Eemnes de beste locatie voor je event! De accommodatie is spik splinter nieuw: We zijn namelijk pas open vanaf januari 2020 dus alles is nieuw, fris en super modern.

Voor je congres of seminar is onze theaterzaal een geschikt plek omdat deze zeer multifunctioneel is in gebruik. De totale oppervlakte van de zaal is ca. 370 m2 (16 x 23 meter). Deze beschikt over moderne licht- en geluidtechnieken (specificaties binnenkort beschikbaar), een vaste bar en een uitschuifbare tribune met 180 zitplaatsen (9 rijen van 20 stoelen). Het maximaal aantal zitplaatsen is 240.

De zaal kan tevens in twee gelijke delen gesplitst worden door middel van een scheidingswand die voldoet aan de hoogste geluidswerende eisen. Kortom, het woord multifunctioneel kan hier met recht aan worden toegevoegd! Het huis van Eemnes heeft een goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid. Door onze kleinschaligheid kunnen wij met persoonlijk aandacht voor iedere activiteit aan je specifieke wensen voldoen. 

Heb je meer ruimte nodig? Wij beschikken ook over een grote sporthal die te verdelen is in 3 zalen. De sporthal is te gebruiken als evenementenruimte: met een capaciteit van 1500 mensen, is de ruimte zeer geschikt voor je congres of seminar! 

Wil je daarbij genieten van een heerlijke lunch, brunch of buffet? Ook voor het culinaire genot zijn wij jouw geschikte partner. 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes