Home > Agenda > Open podium

Open podium

Dijkzaal
Open podium
15 november 2020
19.00 uur
Geannuleerd
muziek

Helaas, door de genomen maatregelen van de overheid, hebben wij besloten deze activiteit te verplaatsen. De gezondheid van onze gasten en collega's staat voor ons voorop.  Op dit moment hebben wij nog geen datum, dit hangt af van de ontwikkelingen komende maand. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij dat direct communiceren. Je kaartje blijft uiteraard geldig. Alle bezoekers worden per email geïnformeerd.

Naast de vele professionele voorstellingen is er in ons theater ook plek voor amateur- en semiprofessionele artiesten tijdens ons Open Podium.

Voor singer/songwriters, koren, rappers, bands (altijd zonder drums en met kleine bezetting) en cabaretiers biedt Het Open Podium dé mogelijkheid om podiumervaring op te doen en even lekker muziek te maken. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zijn of haar kunsten te vertonen.

Hoe doe je mee?

Wil je in een echt theater optreden voor publiek? Dan is het Open Podium een uitgelezen kans voor jou.

Het animo voor deze avonden is hoog en we kunnen maar een beperkt aantal optredens per avond plaatsen. Wees er daarom snel bij en geef je op! Stuur een email met een korte omschrijving van wat je wil gaan doen, met hoeveel mensen je wil komen (of solo) en welke instrumenten je meeneemt (let op: geen drums!). Je krijgt dan van ons dan een formulier via de mail waarin nog wat specifieke info over je act gevraagd zal worden.

Ook willen we graag wat info over jezelf zodat onze presentator daarop in kan haken.
Wij zorgen dat er een piano staat en dat er geluidstechniek aanwezig is.

Aanmelden is gratis en kan via: openpodiumhve@gmail.com

Uiteraard is publiek ook van harte welkom, maar wel binnen de huidige Covid-19 richtlijnen daarom werken we met kaartverkoop omdat we maar een beperkt aantal publieksplaatsen beschikbaar hebben.
Alleen deelnemers aan het Open Podium hebben geen zaalticket nodig, alle mensen die je uitnodigd om te komen kijken, wel!

Wacht niet langer en meld je nu aan voor het eerste Open Podium!

Koop tickets

Wij nemen de corona maatregelen in acht, doe jij dat dan ook?

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes