Home > Agenda > Crazy 88

Crazy 88

Volwassenen
Crazy 88
15 augustus 2020
20.00 uur
GEANNULEERD
gezelligheid

Wat is Crazy 88?
Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma Crazy 88 op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker een goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt.

Een aantal voorbeeld opdrachten zijn:
- Ga bij iemand op de nek zitten
- Maak een selfie met een vliegtuig
- Verdien geld als straatartiest
- Ruil van kledingstuk met een vreemde
- Bel aan bij een vreemde en stofzuig de woonkamer

Hoe werkt Crazy 88?
Je krijgt als team een lijst met 88 opdrachten en een telefoon mee waarbij er zoveel mogelijk opdrachten van deze lijst voltooit dienen te worden. Wanneer je als team een opdracht hebt voltooit dient het bewijsmateriaal hiervan doormiddel van een foto of filmpje met de meegeleverde telefoon aangeleverd te worden aan “Peer” oftewel de spelleider.
De spelleider zal het vervolgens beoordelen en je hier punten voor geven afhankelijk van hoe goed de opdracht is uitgevoerd. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Inclusief pauze drankje

Je koopt individueel een ticket en sprokkel vervolgens 3 of meer vrienden bij elkaar, die ook een ticket kopen, zodat jullie samen een team kunnen vormen.
 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2021 Huis van Eemnes