Home > Brasserie & Bijdebar

Brasserie & Bijdebar

Dé huiskamer voor alle inwoners van Eemnes waar iedereen welkom is.  

Welkom in het Huis van Eemnes

Brasserie

Ons enthousiaste team heet je van harte welkom in de Brasserie. De Brasserie is het kloppende hart van de huiskamer. Lees een boek van de Bibliotheek en geniet van een heerlijke kop koffie of  kom tot rust op ons zonovergoten terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.  Bijkletsen tijdens een heerlijke lunch of proosten op de toekomst? Voel je welkom in de Brasserie.

Bijdebar

Om 18:00 uur is Bijdebar geopend. Na het sporten nog een drankje nuttigen, of in de avond vergaderen met het bestuur? Je bent van harte welkom voor een kop koffie of een goed glas wijn! Geen zin om te koken of juist zin om onder de mensen te zijn? Elke avond serveren wij een wisselend dagmenu, vraag hiernaar bij onze medewerkers. 

Klassieke gerechten van lokale bodem

In deze Brasserie serveren we de klassiekers in een nieuw jasje. We maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten die wij zoveel mogelijk kopen bij ambachtelijke en lokale leveranciers. Onze menukaart is niet uitgebreid, maar staat wel garant voor pure kwaliteit. We werken samen met Slagerij Perier, Bakkerij Tetteroo, Carl Siegert en de Bourgondiër.  Ons gebak is gemaakt door onze collega's van de dagbesteding. Ze vertellen je hier graag meer over.

We kunnen bijna niet wachten om de nieuwe gerechten van onze kaart te serveren. Wat dacht je tijdens de lunch bijvoorbeeld van zuurdesembrood met Gooische pikante, tomatenspread, pijnboompitten en bascilicum? Of een heerlijke hotdog met zuurkool, mayonaise, krokante ui, bieslook, picalilly en ambachtelijke friet? Of voor de kleinjes een broodje pindakaas, hagelslag of jam? Of bij de borrel een plank met Gooische pikante, gerookte zalm, fuet, parmaham, worst, olijven, brood, hummus en pesto?

Waar wacht je nog op? Kijk naar de andere gerechten op de kaart en reserveer snel!

Menukaart Brasserie

Reserveer een tafel

Wil je een tafel reserveren, dat kan uiteraard. Je kunt telefonsich contact met ons opnemen via 035 531 18 87, of per mail

Openingstijden

Brasserie: Maandag tot en met zondag: 10.00 – 18.00 uur
Bijdebar: Maandag tot en met zaterdag 18:00 - 00:00 uur, zondag van 18:00 - 19:00 uur

Groepen

Wil je met een groep van meer dan 10 personen komen lunchen of borrelen. Of wil je met een groep dineren of vergaderen? Neem dan contact met ons op per mail 

Corona maatregelen

Huis van Eemnes houdt zich uiteraard aan alle veiligheidsmaatregelen. Hiermee willen we de gezondheid van onze gasten en collega’s garanderen. Wij vragen je daarom te houden aan de regels tijdens je bezoek aan het Huis van Eemnes:

  • Heb je gezondheidsklachten gehad in de afgelopen 24 uur? Betreed dan niet ons terras of het Huis van Eemnes
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst 
  • Volg de instructies van onze medewerkers op
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten
  • Maximaal 4 personen per tafel, tenzij je samen een huishouden vormt
  • Een zitplaats is verplicht
  • Wij kunnen u vragen zich te registreren bij binnenkomst

corona proof

De maatregelen die we nemen om de gevolgen van het coronavirus controleerbaar te houden zijn noodzakelijk. Ze geven ons de hoop dat zo min mogelijk mensen ziek worden totdat er een vaccin tegen het virus gevonden is.

Mocht je vragen hebben, of behoefte hebben aan informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn tijdens onze openingstijden te bereiken op het telefoonnummer:  035 531 18 87.

Actuele informatie van het RIVM en antwoorden op vragen met betrekking tot het coronavirus vindt je hier.Noordersingel 4
3755 EZ Eemnes

 

Heb jij suggesties of ideeën voor het Huis van Eemnes? Laat het ons weten!
Contact opnemen
© 2020 Huis van Eemnes