Home > Werken bij > Vacatures dagbesteding

Een kleinschalige dagbesteding

 

Het Huis van Eemnes biedt een professionele kleinschalige dagbesteding. De nadruk ligt hierbij op activiteiten binnen de horeca. 

Onze dagbesteding gaat uit van de individuele mogelijkheden, houdt rekening met individuele beperkingen en richt zich op participatie in een maatschappelijke context. 

Onze dagbesteding schept voorwaarden waardoor mensen met een beperking:

  • kunnen werken binnen een team
  • gerespecteerd worden
  • hun mogelijkheden ontdekken en groeien
 
  • zich veilig voelen
  • zichzelf mogen en kunnen zijn

Aanmelden dagbesteding

Wanneer een cliënt bij ons wordt aangemeld, volgt een kennismakingsgesprek met een begeleider om te bekijken of de cliënt geschikt is voor onze dagbesteding.

Hierbij letten we op mogelijkheden als zelfstandig taken uit kunnen voeren, voldoende mobiliteit, sociale vaardigheden, omgang met anderen, niveau van functioneren en gedrag.

 

Indicatie en stage

Voor deelname aan onze dagbesteding is een indicatie van het CIZ of een beschikking van de WMO nodig. De financieringsvorm is een PGB.

Wanneer een cliënt geschikt lijkt en de juiste indicatie aanwezig is, maken we afspraken over een stage van één tot twee weken. Hierna wordt bepaald of de cliënt gaat deelnemen.

Aanmelden?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@huisvaneemnes.nl, ter attentie van Anja Manders. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes