Home > Activiteiten > Yes! Groener Eemnes!

Yes! Groener Eemnes!

Actiedag
4 september 2021
11.00 uur
GRATIS
 
 
 
Yes! Groener Eemnes!

De gemeente Eemnes organiseert op zaterdag  4 september 2021 in samenwerking met Stichting Steenbreek een actiedag voor de campagne ‘Yes! Groener Eemnes!’. Het is op deze dag de bedoeling dat Eemnessers met elkaar aan de slag gaan om hun tuinen te vergroenen. Deze actiedag is dé gelegenheid om te zien welke mogelijkheden er voor het vergroenen van jouw tuin zijn.

Op drie verschillende locaties kun je je groene hart ophalen en staan er deskundigen klaar voor al je vragen. Ook het Huis van Eemnes is aangesloten en verzorgt leuke activiteiten. Het Huis van Eemnes staat op 4 september in het teken van de bloemetjes en de bijtjes. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Informatie over bijen, de natuur, vogels en biodiversiteit (In samenwerking met lokale imkers, IVN, Vlinderstichting, Egelopvang en VELT)*
  • Tips voor uw eigen tuin
  • Honing proeven van de lokale bijen*
  • Stenen beschilderen met insecten*

* Kindvriendelijke activiteit

Naast het Huis van Eemnes kun je langs tuincentrum Welkoop en basisschool de 7-sprong om meer te doen met het vergroenen van je tuin. Maak je eigen route en kies zelf waar je aan meedoet.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over deze campagne en de actiedag op de website: https://www.eemnes.nl/inwoners/Projecten_2/Campagne_Yes_Groener_Eemnes

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes