Home > Activiteiten > Verlies en gemis tijdens de feestdagen

Verlies en gemis tijdens de feestdagen

Bijeenkomst over rouw
12 december 2021
14.00 uur
GRATIS
 
 
Verlies en gemis tijdens de feestdagen

Waar mensen uit je omgeving een sprongetje maken bij de gedachte aan de feestdagen zoals Kerst, oud & nieuw verstop jij je liever heel ver weg onder de dekens. Natuurlijk, je denkt elke dag aan je dierbare die er niet meer is. Tijdens de feestdagen wordt dit gemis echter nog eens flink benadrukt. Tijdens de Verliespunt bijeenkomst geeft Angela Rebel je een aantal tips hoe om te gaan met rouw tijdens de feestdagen. Niet om het gemis weg te halen, wel om het wat draaglijker te maken.

Het Verliespunt is een samenwerking van Versa Welzijn en Humanitas Eemland met als doel het ondersteunen van mensen die te maken hebben met verlies en rouw. Rouw ontstaat na het verlies van een dierbare, maar echtscheiding kan ook de oorzaak zijn. De kern van rouw is dat het afscheid definitief is. Er is tijd nodig voor verlies te integreren in een nieuw bestaan. En, dat gaat met ups en downs.

Het Verliespunt organiseert een bijeenkomst over verlies en rouw. Angela Rebel uit Huizen is rouwbegeleider, zij komt praten over het thema: Verlies en gemis tijdens de feestdagen. Natuurlijk is er ruimte om je eigen ervaring te laten horen. 

Praktisch:
- Van 14 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 13.45 uur
- Gratis
- Vooraf aanmelden verplicht vanwege de coronamaatregelen. Aanmelden kan door te mailen naar: steunbijverlies.eemland@humanitas.nl 
- Voor meer informatie kijk op de website: www.Versawelzijn.nl

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes