Home > Activiteiten > Tribute to the Everly Brothers

Tribute to the Everly Brothers

ForEverly brothers
24 november 2023
20.15 uur
€ 23
 
 
Tribute to the Everly Brothers

Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert met hun tribute act ForEverly Brothers garant voor staan. 

Marcel heeft o.a. klassieke albums gemaakt die wereldwijd zijn verkocht en stond eerder als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow. 

Harold is bekend van o.a. de theatergroep ‘Jeans’ waarmee hij acht seizoenen in de theaters te zien was en is bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Hij maakte zes succesvolle Nederlandse bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden. 

In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show ‘All Together Now’. Ook kwam dit jaar hun eerste single, een versie van ‘Bye Bye Love’, uit. In 2021 was het duo te zien in de tv-show ‘We Want More’ op SBS6. 

Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute-act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

Laat u verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’

Praktisch
Datum: 24 oktober 2023
Tijd: 20.15 uur
Ticket: € 23

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes