Home > Activiteiten > Start nieuwe leesclub

Start nieuwe leesclub

Moderne literatuur
30 augustus 2023
10.30 uur
GRATIS
Start nieuwe leesclub

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op verschillende locaties van Bibliotheek Gooi+.

Leesclubs van Senia
Senia faciliteert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Dit gebeurt aan de hand van door senia zorgvuldig samengestelde boekenlijsten. Er kan gekozen worden uit eenlopende titels, van moderne literatuur tot kunst en geschiedenis. Met de handige leeswijzers van Senia zijn de boekbesprekingen al snel verdiepend.

Informatiebijeenkomsten
Wil je meer weten over de werkwijze van de leesclubs van Senia? Kom naar één van de informatiebijeenkomsten in Bibliotheek Gooi+. Toegang is gratis en iedereen is welkom. Wel graag vooraf aanmelden via nel.vanwaert@senia.nl. Bij genoeg animo worden ter plekke nieuwe leesclubs opgericht.  

Lees meer

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes