Home > Activiteiten > Sjors van der Panne

Sjors van der Panne

Dan maken we het land
18 september 2021
21.00 uur
PRIJS: 22 EURO
 
 
Sjors van der Panne

Vanaf januari 2021 komt Sjors van der Panne met een geheel nieuwe theatershow. In de show 'Dan maken we het land' ligt de nadruk op nieuw geschreven materiaal. Met zijn nieuwe songs hoopt hij zijn publiek te verblijden met frisse hoop, troost, en vooral met de boodschap om elkaar niet uit het oog te verliezen in deze woelige tijd van verdriet, angst en onzekerheid.

Met een positieve kijk op de toekomst zingt hij met zijn herkenbare heldere krachtige stem het nieuwe repertoire, maar ook bekende klassiekers (Shaffy tot Boeijen)  in een eigentijds jasje waarmee hij ongetwijfeld de gevoelige snaar weer zal raken.  Beleef samen met Sjors en zijn vaste muzikanten Janos Koolen en Hubert-Jan Horrocks een prachtige avond met een lach en wellicht ook een traan.

Sjors van der Panne is een Nederlandstalige zanger met een uniek geluid. Zeven jaar geleden werd hij tweede bij de talentenjacht The voice of Holland. Hij stond tussen 2015-2020 meer dan 14 keer in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam. Vorig jaar en dit jaar in de grote zaal met als gasten o.a. Willeke Alberti en Mathilde Santing.

Liesbeth List over Sjors: "Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder."

Praktisch
Let op! Sjors geeft 18 september 2 shows, om 19.00 uur en om 21.00 uur
- Inclusief pauzedrankje

 
Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes