Home > Activiteiten > Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Citygames
27 juli 2023
20.00 uur
€ 49.95 per team
 
Sherlock Holmes

Bres activiteiten organiseert:
Schrijf je met een groepje vrienden, buren, kennissen of familieleden in voor deze spannende city game. Eemnes is jullie speelveld. Met jouw team moet je zoveel mogelijk raadsels op lossen of opdrachten uit voeren. Welk team is het meest op elkaar ingespeeld? 

De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus! Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto! Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker!

Uitleg spel
Vind de aanwijzingen en getuigen die verspreid zijn over de stad. Via een tablet kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via een tablet ze proberen af te luisteren om zo een aanwijzing van ze te ontfutselen. Zo strijd je om degene te zijn die als eerste alle aanwijzingen juist heeft. Weet je de voornaam of achternaam van de moordenaar, of weet je welk wapen hij heeft gebruikt? Ren dan zo snel mogelijk naar een van de virtuele politiebureaus op de kaart. Degene die als eerste één van de eigenschappen van de moordenaar juist heeft, krijgt extra bonuspunten!

Praktisch
Datum: 27 juli
Tijd: 20.00 start  (19.45 verzamelen)
Ticket: € 49,95 per team. incl bittergarnituur

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes