Home > Activiteiten > Shamanic breathing

Shamanic breathing

15 december 2022
20.15 uur
PRIJS: 50 EURO
Shamanic breathing

Wat is Shamanic breathwork?
Erik: “Shamanic breathwork is een krachtige manier van ademwerk, die gericht is op het opschonen van oud zeer dat in je leeft, en dat je niet langer dient. Met oud zeer kan je denken aan trauma, stress, angst en oude informatie die op diep, onderbewust niveau in je ligt opgeslagen. Dankzij de adem wordt dit aangewakkerd en krijgt het vervolgens de kans om losgelaten te worden. 

Je kunt dit voor je zien als bij een iPhone. Als je op je iPhone op een app drukt en deze ingedrukt houdt, gaat hij trillen. De app komt in beweging en vervolgens kun je deze in beweging gebrachte app verwijderen. Zo werkt het met Shamanic breathwork in feite ook.”

Voor wie is Shamanic breathwork interessant?
“Ik kan iedereen aanraden een sessie bij te wonen, bijvoorbeeld wanneer je vastzit in je gedachten. Wanneer je geen goed inzicht hebt in je creatieve vermogens. Wanneer je stress, angst en oude ballast wilt loslaten. Wanneer je jezelf een pauze en reset gunt om opnieuw op te laden. Wanneer je jezelf persoonlijk verder wilt ontwikkelen. Maar ook wanneer je een betere gezondheid wilt en je fitter wilt voelen. In feite is Shamanic breathwork geschikt voor alle mensen die lichter willen leven.” 

Met de kortingscode ‘breathworkmovement’ krijg je 20 euro korting krijgen op je ticket. 

Bestel je tickets hier: Adem event met Shamanic Breathing.

Tijdens een event  i.c.m. Shamanic breathwork.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes