Rose

FilmHuis
28 december 2023
19.30 uur
€ 5
 
Rose

Prachtige Tragikomedie uit 2022, heerlijke film vol van hilarische momenten en met een verassend eind. In de herfst van 1997 nemen Ellen en haar man Vagn Inger mee op een busreis naar Parijs. Inger is de zus van Ellen, is schizofreen en woont in een inrichting. Door de juiste hoeveelheid medicatie en het mijden van te veel prikkels, kan zij een redelijk normaal leven leiden. Tijdens de trip maakt Inger geen geheim van haar conditie, maar niet alle medereizigers kunnen aanvankelijk haar ad remme, soms wat grofgebekte uitspraken waarderen. Eenmaal aangekomen in Parijs blijkt Inger een verborgen agenda te hebben en betrekt ze iedereen in de zoektocht naar een belangrijk persoon uit haar verleden...

Tijdens de decembereditie van het Filmhuis is het mogelijk om alleen een filmticket te kopen. Je hebt ook de optie om een combiticket aan te schaffen, waarmee je toegang krijgt tot zowel de film als een heerlijke stamppot vooraf.

Op deze avond serveren we stamppot andijvie met gehaktballetjes in jus, evenals een vegetarische stamppot met broccoli, tempeh en feta. De stamppot word om 18.30 uur geserveerd. 

Consumpties zijn in de zaal niet toegestaan. 

Praktisch
Datum: 28 december
Tijd: 19.30 uur (18.30 bij het combi ticket)
Prijs: filmticket €5 combi ticket €17.50

Film ticketCombi ticket 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes