Home > Activiteiten > Rondje cultuur

Rondje cultuur

Activiteit
21 maart 2024
20.00 uur
GRATIS
Rondje cultuur

Donderdag 21 maart is het volgende Rondje Cultuur. Het succes zit in de artistieke presentaties over kunst, muziek en andere culturele onderwerpen, gepresenteerd door uw vaste gastheer met jullie, als fantastisch publiek. Het programma start om 20.00 uur; de toegang is gratis en de theaterzaal van het Huis van Eemnes is vanaf 19.30 uur open.

We starten met Annemarieke Roelfzema, autodidact, en sinds 2012 eigenaar van atelier Annemarieke in Laren. Zowel haar werk als haar persoonlijkheid kunnen we omschrijven als kleurrijk, zonnig, uitbundig, levendig en vrolijk. Haar inspiratie haalt zij uit haar omgeving, of dat nu de Larense Eng gronden zijn of de mensen op een terras, zij weet het onderwerp op een kleurrijke manier op het doek te zetten. "Mijn atelier is een van mijn favoriete plekken waar ik vele uren per week vertoef. Niet alleen ik, maar ook de diverse groepen die schilderlessen bij mij volgen. Mijn schilderijen laten zich niet vangen in een bepaalde stijl, maar hebben een herkenbare toets. Het ene schilderij is ingetogen, het andere schilderij is uitbundig. Wellicht zegt dat iets over mijn persoonlijkheid. Benieuwd…. Kom zelf kijken, van harte welkom."

Het mannenkoor De Speuit uit Laren treedt het hele jaar op tijdens evenementen en regelmatig in verzorgingshuizen in de regio. Hun repertoire bestaat uit Nederlandse en Engelstalige liedjes. Zingen en gezelligheid staan hoog in het vaandel van dit mannenkoor. Tijdens dit Rondje Cultuur zullen zij wederom hun muzikale gezangen laten horen.

Het derde onderwerp is bij het aanleveren van dit persbericht nog een verrassing. Ben jij ook nieuwsgierig? Dan zien we je snel bij Rondje Cultuur in het Huis van Eemnes.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes