Rapunzel

Kinderconcert
26 maart 2023
15.00 - 16.00
€3
 
 
Rapunzel

Kinderconcert “Rapunzel” in Huis van Eemnes

Elk kind groeit op met sprookjes: zij het Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, De Gelaarsde Kat, Doornroosje, etc. Veelal worden deze sprookjes voorgelezen door (groot)ouders, of worden ze bekeken in een Disney-versie op tv. Hoe leuk is het dan om een sprookje “live bij te wonen?

Dan kan op zondag 26 maart a.s. in het Huis van Eemnes. Daar presenteert ons orkest “Sprookjes”. Samen met een verteller brengt het orkest het sprookje van Rapunzel tot leven. Een spannend verhaal over de kleine prinses Rapunzel, die wordt opgesloten in de torenkamer door haar boosaardige stiefmoeder (naar het verhaal van de gebroeders Grimm).

Naast het Sprookje van Rapunzel kunnen de kinderen ook actief deelnemen aan het concert. Zij gaan samen met het orkest een muziekstuk spelen. En als de (groot)ouders en de andere volwassenen goed maat kunnen houden, mogen zij ook meedoen.

Muziekvereniging St. Jan brengt “Sprookjes” op zondag 26 maart a.s. om 15:00 u in de Theaterzaal van het Huis van Eemnes. Entree voor volwassenen is €‎ 5, voor kinderen tot 12 jaar €‎ 3. Kaarten kunnen worden gereserveerd worden via info@stjanlaren.nl

Hierbij vast onze dank, namens bestuur Muziekvereniging St. Jan!

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes