Home > Activiteiten > POMPdeLUX kinderkleding en GooiZ haaraccessoires

POMPdeLUX kinderkleding en GooiZ haaraccessoires

Pop up store
10 april 2024
10.00 uur
GRATIS
 
POMPdeLUX kinderkleding en GooiZ haaraccessoires

POMPdeLUX kinderkleding en GooiZ haaraccessoires POP-UP STORE

Woensdag 10 april | 10.00 uur | GRATIS

Na het succes van afgelopen jaar verwelkomen wij opnieuw een pop-up store met prachtige Deense kinderkleding en handgemaakte haaraccessoires. De kinderkleding van POMPdeLUX is alleen online verkrijgbaar en op speciale evenementen te vinden, dus dit is je kans om de collectie in het echt te zien! Ontdek de nieuwe SPRING/SUMMER collectie, inclusief de nieuwe gelanceerde babylijn, waarbij duurzaamheid centraal staat. Dit label sluit daarom ook perfect aan bij het assortiment van GooiZ uit Hilversum, waar alle accessoires met liefde en vakmanschap gemaakt worden door Birgit!

Kom WOENSDAG 10 april langs tussen 10.00 en 16.00 uur om vrijblijvend de nieuwe collectie van POMPdeLUX en de unieke handgemaakte (haar)accessoires van GooiZ te bewonderen. Jullie zijn van harte welkom om de kleding te komen bekijken, voelen en passen. Denise en Birgit staan voor je klaar om jullie te helpen met het samenstellen van toffe outfits.

Profiteer tijdens het open huis profiteer van 15% KORTING op de collectie van POMPdeLUX en allerlei andere leuke VOORDELEN! Breng gezellig een vriendin mee en geniet samen van een heerlijk kop koffie bij het Huis van Eemnes ☕️

Bij mooie weersomstandigheden staan de dames buiten en kunnen de kinderen zich vermaken in onze speeltuin. Voor meer informatie en inspiratie:

🛍️ @pompdeluxkinderkleding _dees
🎀 @gooiz11

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes