Oppasopa

Rik Hoogendoorn
5 november 2021
20.00 uur
PRIJS: 18,50 EURO
 
Oppasopa

In de voorstelling Oppasopa houdt Rik Hoogendoorn een vermakelijke en herkenbare monoloog over opvoeden en de generaties die nu de aarde bewandelen. Want sinds hij zijn eerste kleinzoon mocht verwelkomen en ondergedompeld werd in de groeiende wereld van oppasopa's is zijn beeld daarover nogal opgeschud. Hij was toch al een tijdje klaar met opvoeden, maar komt nu weer terecht in het debat over helikopterouders, de watjesgeneratie en de verschillende tussen kinderen krijgen en opvoeden in zijn tijd en nu. 

Zelf is hij weer parttime in het opvoedbootje gestapt met zijn kleinzoon die nu opgroeit met de waarden en normen van zowel zijn ouders als grootouders. Dat brengt herinneringen terug uit zijn eigen jonge jaren en zijn tijd als jonge vader. En die deelt hij met een hoop herkenbare momenten en hilariteit. 

Praktisch:
- Inclusief pauzedrankje

Tickets kopen

SPECIALE AANBIEDING: THEATERARRANGEMENT
Maak er echt een avondje uit van en combineer de voorstelling Oppasopa met Eemnes kookt! Geniet van een driegangenmenu in onze Brasserie en ga aansluitend naar de voorstelling voor slechts 25 euro. Koop een combinatieticket via onderstaande button. 

Tickets voor theaterarrangement

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2023 Huis van Eemnes