Home > Activiteiten > Open podium

Open podium

Doe je mee?
19 november 2023
15.00 uur
GRATIS
 
Open podium

Nieuw in het Huis van Eemnes!
Heb je de afgelopen tijd wellicht nieuwe talenten in jezelf ontdekt? Heb je eindelijk de tijd genomen om je instrument weer eens af te stoffen? Of heb je gewoon het optreden voor publiek heel erg gemist? Dan is dit je kans om te laten zien wat je in huis hebt.

Wat houdt het in? 
Op zondag 19 november 2023 presenteert het Huis van Eemnes, in samenwerking met Sjoerd van den Broek (LSB Experience, The Koffers, McClannon Brothers), Hans Sligter (LSB Experience, McClannon Brothers, Marathon Men) en Marion Stein (Tendaberry) een open podium in de brasserie van Huis van Eemnes. Tussen 15.00 uur en 18.30 uur presenteren zich zo’n 8 tot 10 acts aan het aanwezige publiek.

Voor wie is het open podium bedoeld?
Het open podium is bedoeld voor beginnende en gevorderde podiumkunstenaars (muzikanten, cabaretiers, dichters etc.) die op zoek zijn naar een podium, meer podiumervaring willen opdoen, maar ook voor artiesten die reeds gepokt en gemazeld zijn en nieuw materiaal willen uitproberen voor publiek en/of hun publiek willen uitbreiden door op een nieuwe plek te spelen.

Het open podium is ook bedoeld voor mensen die het leuk vinden om te komen luisteren naar nieuw talent, onder het genot van een drankje of een hapje, en zo een relaxte invulling willen geven aan hun vrije zondagmiddag. Mocht je na het open podium nog geen zin hebben om naar huis te gaan dan kun je na afloop blijven voor een Pinsa pizza of een daghap. Een ideale smakelijke voortzetting van de dag.

Zowel toegang als parkeren is gratis.

Hoe meld ik me aan?
Om je aan te melden of voor meer informatie kun je mailen naar info@huisvaneemnes.nl onder vermelding van het open podium.

Coproductie met Open Podium de Speeldoos Baarn en Open Podium De Vorstin Hilversum. 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes