Home > Activiteiten > Open Podium

Open Podium

13 november 2022
15.00 - 18.00 uur
PRIJS: GRATIS
 
Open Podium

Nieuw in het Huis van Eemnes!

Heb je de afgelopen tijd wellicht nieuwe talenten in jezelf ontdekt? Heb je eindelijk de tijd genomen om je instrument weer eens af te stoffen? Of heb je gewoon het optreden voor publiek heel erg gemist? Dan is dit je kans om te laten zien wat je in huis hebt.

Wat houdt het in? 
Op 13 november presenteert het Huis van Eemnes, in samenwerking met Sjoerd van den Broek (LSB Experience, The Koffers, McClannon Brothers), Hans Sligter (LSB Experience, McClannon Brothers, Marathon Men) en Marion Stein (Tendaberry) een open podium in de brasserie van Huis van Eemnes. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur presenteren zich zo’n 8 tot 10 acts aan het aanwezige publiek. Hierbij worden ook video-opnamen gemaakt die later zijn terug te kijken op onze Facebookpagina. Dit uiteraard in overleg met de deelnemers.

Voor wie is het open podium bedoeld?
Het open podium is bedoeld voor beginnende en gevorderde podiumkunstenaars (muzikanten, cabaretiers, dichters etc.) die op zoek zijn naar een podium, meer podiumervaring willen opdoen, maar ook voor artiesten die reeds gepokt en gemazeld zijn en nieuw materiaal willen uitproberen voor publiek en/of hun publiek willen uitbreiden door op een nieuwe plek te spelen.

Het open podium is ook bedoeld voor mensen die het leuk vinden om te komen luisteren naar nieuw talent, onder het genot van een drankje of een hapje, en zo een relaxte invulling willen geven aan hun vrije zondagmiddag. Mocht je na het open podium nog geen zin hebben om naar huis te gaan dan kun je na afloop in een vloeiende beweging door naar het inpandige restaurant voor een smakelijk voortzetting van de dag.

Zowel toegang als parkeren is gratis.

Hoe meld ik me aan?
Om je aan te melden of voor meer informatie kun je mailen naar info@huisvaneemnes.nl onder vermelding van het open podium.

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes