Home > Activiteiten > Muziekcafé: NAYV Acoustic Flavours

Muziekcafé: NAYV Acoustic Flavours

4 december 2022
15.00 uur
GRATIS
 
Muziekcafé: NAYV Acoustic Flavours

Iedere eerste zondag van de maand is het tijd voor het Muziekcafé. Met deze keer: NAYV Acoustic Flavours

Vergeten parels van mooie liedjes, gestoken in een akoestisch jasje. Overgoten met een sausje van pop, soul & bossa nova. Heerlijk om naar te luisteren voor tijdens een borrel, verjaardag, receptie, diner en zelfs in de huiskamer! NAYV speelt lekkere, mooie, groovy muziek in acoustic style. Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een heerlijk repertoire weet NAYV op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creëren.

De twee leading ladies Yvette de Bie ( the voice) & Nathalie D’Alessandro worden begeleid door de drie ras muzikanten Michael, Percy & Clement die samen het fundament zijn van NAYV. Samen brengen zij de “Vergeten Parels” in een heerlijk akoestisch jasje die jouw hart doen glimlachen. Zowel op de achter- als voorgrond weet NAYV de toon te zetten. Het gaat niet alleen om de muziek maar ook om het plaatje, en daar schort het bij NAYV zeker niet aan.

Vocals: Yvette de Bie & Nathalie D’Alessandro. Begeleiding: Michael van Kolfschooten (gitaar) Percy Huijer (bas) Clement Keijzer (cajon & percussie)

Praktisch
- Van 15.00 tot 17.00
- Vrije inloop
- Toegang is gratis

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes