Home > Activiteiten > Muziekcafé: Mathilde Keij en Jurgen van der Poe...

Muziekcafé: Mathilde Keij en Jurgen van der Poel

7 augustus 2022
15.00 uur
GRATIS
 
 
Muziekcafé: Mathilde Keij en Jurgen van der Poel

Iedere eerste zondag van de maand is het tijd voor het Muziekcafé. Met deze keer: Mathilde Keij en Jurgen van der Poel.

In 2004 is Mathilde Keij afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam waar ze zang lichte muziek/jazz heeft gestudeerd en zich Bachelor of Music mag noemen, maar bovenal is Mathilde Keij een zangeres in hart en nieren.

Mathilde heeft een praktijk in Loosdrecht waar ze lichaamsgerichte (prenatale) stemtherapie en zangcoaching geeft met neurologische integratie. Hier geeft ze onder meer les aan de allerkleinsten én de oudsten onder ons!

Ze heeft jarenlang haar publiek getrakteerd op verschillende genres, van jazz tot popmuziek of van dixieland tot eigen werk, maar sinds de komst van haar zoon Xavi (2017), die een moeilijke start heeft gehad en lange tijd op de NICU heeft moeten verblijven, heeft ze haar publiek uitgebreid naar de állerkleinsten van deze wereld en is ze Nicu-muziektherapeut.

Ondanks dat ze de afgelopen jaren zelf minder op het podium te vinden was, is haar liefde voor muziek nooit verdwenen.

Mooie jazz-ballads, kleine pure liedjes of vergeten parels uit vervlogen tijden waarbij Mathilde met haar klank de ‘spreekwoordelijke toon’ kan zetten, doen haar hart sneller kloppen.

Tijdens deze mooie zondagmiddag in het Muziekcafé in de brasserie van het Huis van Eemnes, treedt deze goedlachse zangeres op. Met haar stem neemt ze jou mee op een muzikale reis, onder de bezielende begeleiding van pianist Jurgen van der Poel.Meer informatie: www.haalmeeruitjestem.nl

Praktisch:
-Zondag 7 augustus, 15.00 tot 17.00 uur
-Vrije inloop

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes