Home > Activiteiten > Joakim Peter

Joakim Peter

Muziekcafé
20 juni 2021
15.00 uur
GRATIS
 
Joakim Peter

“Sing us a song, you’re the pianoman”
Toen Joakim Peter in 2000 Nederland verliet om wereldwijd het piano-barcircuit in te duiken, kende hij circa 30 liedjes en had geen idee wat hem te wachten stond. Inmiddels vele jaren later kan hij zich een veteraan noemen in het schimmige gebied van pianoclubs en -bars, een tijdloos fenomeen dat zich uitstrekt van New York tot Parijs en van Rome tot Tokyo.

Piano-entertainment gaat altijd gepaard met een flinke dosis humor en ook kan het zijn dat Joakim zomaar een bloemlezing geeft over een van zijn favoriete nummers. Wat betreft feitenkennis over muziek, doet hij niet onder voor iemand als Leo Blokhuis. Naarmate het optreden vordert, loopt het geheel meestal uit op een vrolijke chaos. Voor de echte muziekliefhebber die weer eens wat anders wil.

Het publiek bepaalt in zekere mate wat er gespeeld wordt, soms met de mogelijkheid om zelf achter de microfoon plaats te nemen.

Kom op vaderdag naar het Huis van Eemnes om kennis te maken met het muziekcafé.
Omdat we net open zijn en omdat het vaderdag is, trakteren we eenmalig op ons maandelijks terugkerende evenement. Neem plaats op het terras of in de Brasserie en geniet van een drankje, bittergarnituur en swingende muziek!

Reserveren en een zitplaats is verplicht, maar dit mag ook aan de deur.

Praktisch
- Zondag 20 juni, 15.00 uur

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes