Home > Activiteiten > Muziekcafé: Golden Oldies

Muziekcafé: Golden Oldies

Golden Oldies Duo - 'Back to the 50s & 60s'
6 maart 2022
15.00 uur
GRATIS
 
Muziekcafé: Golden Oldies

Iedere eerste zondag van de maand is het tijd voor het Muziekcafé. Met deze keer: Golden Oldies.

Mariske Hekkenberg en Trea Staal, al jarenlang vriendinnen en zangcollega’s, hebben de krachten gebundeld. Ze vormen samen het “Golden Oldies Duo”: hits van de jaren 20 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren.

De zangeressen komen beiden uit een muzikaal nest. In 2002 kruisten hun wegen elkaar voor het eerst, bij Partyband Skylark, waar zij jarenlang samen zongen. Van 2004 tot eind 2013 maakten ze ook samen deel uit van vocal group Femme Vocale. Met deze groep traden ze al zeer regelmatig op voor oudere luisteraars in verzorgingshuizen. Hun liefde voor het gezellige, ouderwetse repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de oudere doelgroep op te kunnen treden, is de basis voor het ontstaan van het Golden Oldies Duo.

Naast de programma’s voor ouderen hebben Trea & Mariske ook verschillende programma’s voor wat jongere generaties.

Het Golden Oldies Duo verzorgt in het Huis van Eemnes op 6 maart 2022 het programma ‘Back to the 50s & 60s’. Voor iedereen die zijn of haar jeugd en tienerjaren beleefde in de jaren 50 en 60 is dit programma van het Golden Oldies Duo een feest der herkenning (en ook voor jongere en oudere muziekliefhebbers)! De Beatles, Doris Day, Teddy Scholten, Eddie Christiani, Everly Brothers, Elvis Presley, Anneke Grönloh, Patricia Paay, Willeke Alberti, Wim Sonneveld, Rob de Nijs, The Blue Diamonds … hun grootste hits zitten allemaal in de Golden Oldies Duo jukebox!

Een swingend programma vol herkenning, op gezellige wijze aan elkaar gepraat door Mariske en Trea, met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

Praktisch
- Van 15.00 tot 17.00
- Vrije inloop
- Toegang is gratis

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes