Home > Activiteiten > Lunchpauzeconcert: Rosella Duo

Lunchpauzeconcert: Rosella Duo

17 februari 2022
12.00 uur
PRIJS: 12 EURO
 
Lunchpauzeconcert: Rosella Duo

Iedere derde donderdag van de maand kun je genieten van een lunchconcert met een broodje en koffie. Deze maand verzorgt door het Rosella Duo. 

Het Rosella Duo presenteert een prachtig programma voor viool en piano. Inger van Vliet (viool) en Angélique Heemsbergen (piano) zijn perfect op elkaar ingespeeld en brengen u graag in vervoering met hun meest geliefde muziek.

Voor dit lunchconcert brengt het Rosella Duo een gevarieerd programma met de allereerste sonate die Beethoven schreef voor viool en piano, het prachtige Intermezzo van Schumann en het virtuose Scherzo van Brahms. Laat u in vervoering brengen door deze twee musici die in dit sprankelende programma hun passie voor de kamermuziek met u willen delen.

Het Rosella Duo presenteert, na meer dan 10 jaar muzikale samenwerking in het Vivezza Trio, nu - als nieuw artistiek initiatief - een prachtig programma voor viool en piano. Inger van Vliet (viool) en Angélique Heemsbergen (piano) zijn perfect op elkaar ingespeeld en brengen u graag in vervoering met hun meest geliefde muziek.

Het programma is samengesteld onder de titel: ‘Beethoven: Een groot inspirator!’ Op het programma staat de allereerste sonate voor viool en piano die Beethoven schreef. Een die nét wat minder vaak wordt uitgevoerd en daarom verfrissend is voor het publiek. Daarnaast komt de inspiratie van Beethoven naar voren in de bijzondere samenwerking van Robert Schumann en Johannes Brahms in de prachtige F.A.E. Sonate.

Laat u in vervoering brengen door deze twee musici die in dit sprankelende programma hun passie voor de kamermuziek met u willen delen.

Korte omschrijving:
Daar is Ludwig van Beethoven! Op zijn eigen verrassende wijze weet hij de luisteraar mee te voeren met zijn muziek. Zijn klassieke composities krijgen al snel romantische invloeden. Hij inspireert Robert Schumann en Johannes Brahms tot het schrijven van prachtige werken. Een programma met speelse contrasten en onuitputtelijke energie.

Praktisch
- Van 12.00 uur. De zaal is open vanaf 11.30 uur.
- De toegang is 12 euro, inclusief een broodje en koffie
- Reserveren kan door te bellen naar: 035-5380827

Bij binnenkomst zullen we je vragen het coronatoegangsbewijs te laten zien. Vervolgens hoeven we geen 1,5 meter afstand meer te houden. Lees hier meer over het coronatoegangsbewijs.

 

Weet wat er bij ons speelt! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2024 Huis van Eemnes